ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, οφείλεις να μην παρασυρθείς σε επιπόλαιη και ανώριμη αντιδραστική συμπεριφορά, στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και σε όλες σου τις συναναστροφές και επαφές, διότι πολύ πιθανόν να δημιουργήσεις ρήξεις που θα χαλάσουν την καλή σου κοινωνική φήμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οφείλεις σήμερα να συγκρατήσεις την αντιδραστική σου συμπεριφορά, απέναντι στο ταίρι σου, διότι μπορεί να προκληθούν ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην χαλάς τον χρόνο σου σε επιπόλαιες ερωτικές σχέσεις και φλερτ, απλά για λόγους επιβεβαίωσης και καλοπέρασης, αλλά επικεντρώσου σε μία και μόνο αξιόλογη κατάκτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι το υπερβολικό άγχος, εξαιτίας ενός οικονομικού ή επαγγελματικού προβλήματος που ενδεχομένως να προκύψει! Θα λυθεί σύντομα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, θα πρέπει να αποφύγεις συναισθηματικές εκρήξεις, ανούσιους τσακωμούς και υπερβολικά επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Προσπάθησε να μην προκαλείς προβλήματα και ρήξεις στις συγγενικές και οικογενειακές σου σχέσεις, διότι οι ημέρες αυτές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην επαναφέρεις παρελθοντικά προβλήματα και καυγάδες χωρίς ουσιαστική αιτία και δημιουργείς ρήξεις με το ταίρι σου, από το πουθενά! Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να αποφύγεις έναν έρωτα του παρελθόντος που σε παρασύρει τώρα λόγω πάθους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, πρέπει να μετριάσεις οπωσδήποτε ισχυρογνωμοσύνη και ξεσπάσματα! Ξαφνικά έξοδα σπιτιού προκύπτουν σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, πρόσεχε πολύ στις μετακινήσεις σου και την οδήγηση γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη λόγω απροσεξίας ή βιασύνης με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού! Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που στέλνεις και κυρίως μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες και φλερτ και πρόσεχε τι μηνύματα στέλνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι προκλητικός και επιθετικός στο ταίρι σου και σκέψου καλά πριν ξεσπάσεις πάνω του! Οι εξελίξεις στην σχέση σου, θα είναι ανατρεπτικές και κάπως αγχωτικές, ιδίως μέσα από συζητήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανυπομονησία, η βιασύνη και η ασυνέπεια, ενδεχομένως να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα σήμερα! Οικονομικά θα υπάρξει κάποιο έξοδο για όχημα ή μετακίνηση!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΚ από τη Naval Group – Δίνει τις Βelharra με Aster 30 B1

ΣΟΚ από τη Naval Group αφού με ανακοίνωσή…

Κωσταράκος για ευρωστρατό: Εφικτή πραγματικότητα ή ηθελημένη αυταπάτη;

Τις πιθανότητες δημιουργίας Ευρωπαϊκού Στρατού, αναλύει ο στρατηγός,…

Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις για το κόμμα Γιαννακόπουλου

Τον τελευταίο καιρό σύντροφοι δημοσιεύματα στον Τύπο κάνουν…

Ο σύμβουλος του Ερντογάν προέβλεψε πόλεμο ΗΠΑ-Τουρκίας

Ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μεσούτ Χακί…

Γιατί είναι σπουδαία η ελληνογαλλική συμφωνία – Οι τρεις λόγοι

«Πρόκειται για μια συμφωνία, η οποία αναβαθμίζει στρατηγικά…

Νάρκωνε την σύζυγό του και καλούσε αγνώστους να την βιάζουν

Μία πρωτοφανής υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας…

Salt Bae: Χαμός στη Βρετανία για τo νέο «σφαγείο» του στο Λονδίνο

Διασύρουν τον γνωστό βρωμύλο Τούρκο σεφ οι βρετανοί…
contact