ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου

Νεύρα και ρήξεις, θα έχουν τα Σταθερά Ζώδια σήμερα, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Ουρανού!

Επικοινωνιακά λάθη, αναπάντεχες δυσάρεστες ειδήσεις και αναποδιές σε μετακινήσεις, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, θα έχεις αρκετό θυμό και νεύρα και θα βγάλεις παράπονα, που κρατούσες μέσα σου τον τελευταίο καιρό! Οφείλεις να προστατευθείς, κυρίως όσον αφορά την ψυχολογική σου ηρεμία και κυρίως τις σπουδαίες για εσένα διαπροσωπικές σου σχέσεις, από ξεσπάσματα, εκρήξεις, ζηλοφθονία, επιθετικότητα και παραλογές απαιτήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να εκφράσεις με τον λάθος τρόπο κάποια παράπονα σου! Αισθάνεσαι πως δεν εισπράττεις αρκετή αγάπη από το ταίρι σου και παρασύρεσαι σε συναισθηματικά ξεσπάσματα, ζήλιες και απαιτήσεις! Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι σε παθιασμένες ερωτικές σχέσεις, που πιθανόν να σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε την οικονομική σου διαχείριση! Τακτοποίησε άμεσα οφειλές και εκκρεμότητες! Πρέπει να αποφύγεις καυγάδες εντός του επαγγελματικού χώρου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, η σημερινή Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, σε προειδοποιεί για ανατροπές, ξαφνικά δυσάρεστα γεγονότα και απρόσμενες αρνητικές αλλαγές, στις σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Πρέπει οπωσδήποτε να πεις ένα μεγάλο όχι παράλογες αντιδράσεις και αδικαιολόγητες εκρήξεις, διότι ενδεχομένως, να προκαλέσουν δυσάρεστες συνέπειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ότι έχει φτάσει σε οριακό σημείο η σχέση σου και ενδεχομένως ρήξεις, να φέρουν αρνητικές συνέπειες, γι’ αυτό μείνε συγκρατημένος! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε ερωτικές ιστορίες που γνωρίζεις εξ αρχής, πως είναι λάθος επιλογές και αργά ή γρήγορα θα σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο εργασιακό σου περιβάλλον, η συμπεριφορά σου απέναντι στους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου, θα προκαλέσει προβλήματα! Οικονομικά, είσαι υπερβολικά επιρρεπής σε περιττά έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Θα πρέπει σήμερα να περιορίσεις την βιασύνη σου, την ανυπομονησία σου, αλλά και τις εκρήξεις σου στον περίγυρο σου, ώστε να αποφύγεις λάθη και δυσάρεστες συνέπειες. Επίσης, αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού να ξεκουράζεσαι επαρκώς, να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες και να φροντίζεις τον εαυτό σου, αλλά και την εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα επαγγελματικά σου προβλήματα στο ταίρι σου σήμερα και να ξεσπάς πάνω του τα νεύρα σου, γιατί έτσι θα δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μην εκδηλώσεις σήμερα το ερωτικό σου ενδιαφέρον για κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη, διότι θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, αδικαιολόγητο άγχος για κάποια επαγγελματικά γεγονότα, ίσως σε παρασύρουν σε λάθη! Ένα οικονομικό απρόσμενο πρόβλημα έρχεται και θέλει σύνεση και λογική, για να λυθεί!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΚ από τη Naval Group – Δίνει τις Βelharra με Aster 30 B1

ΣΟΚ από τη Naval Group αφού με ανακοίνωσή…

Κωσταράκος για ευρωστρατό: Εφικτή πραγματικότητα ή ηθελημένη αυταπάτη;

Τις πιθανότητες δημιουργίας Ευρωπαϊκού Στρατού, αναλύει ο στρατηγός,…

Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις για το κόμμα Γιαννακόπουλου

Τον τελευταίο καιρό σύντροφοι δημοσιεύματα στον Τύπο κάνουν…

Ο σύμβουλος του Ερντογάν προέβλεψε πόλεμο ΗΠΑ-Τουρκίας

Ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μεσούτ Χακί…

Γιατί είναι σπουδαία η ελληνογαλλική συμφωνία – Οι τρεις λόγοι

«Πρόκειται για μια συμφωνία, η οποία αναβαθμίζει στρατηγικά…

Νάρκωνε την σύζυγό του και καλούσε αγνώστους να την βιάζουν

Μία πρωτοφανής υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας…

Salt Bae: Χαμός στη Βρετανία για τo νέο «σφαγείο» του στο Λονδίνο

Διασύρουν τον γνωστό βρωμύλο Τούρκο σεφ οι βρετανοί…
contact