ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οφείλεις να προσέξεις πολύ την συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις συνομιλίες σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Αιγόκερε, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις! Με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, πρέπει να συγκρατήσεις την οξυθυμία σου, σε ό,τι κι αν συμβεί και σε όποια συμπεριφορά κι αν αντιμετωπίσεις, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία και επανάσταση, θα φέρει κόντρες και ίσως και ρήξεις με το ταίρι σου! Επίσης, μην αμελείς την σχέση σου για χάρη φιλικών και κοινωνικών υποχρεώσεων. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην χάσεις έναν φίλο, απλά επειδή τώρα τον βλέπεις με “άλλο μάτι”! Μην φανερώσεις τα αισθήματα σου, χωρίς να είσαι σίγουρος τι αισθάνεται και ο άλλος για εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, δυστυχώς κάποια σχέδια σου θα ανατραπούν, χωρίς καν να το περιμένεις! Προσοχή επίσης σε αλόγιστα έξοδα και σπατάλες σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, να είσαι όσο πιο προσεκτικός μπορείς σήμερα, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Ουρανού, να μην παρασύρεσαι σε λάθος συμπεριφορές, διότι ενδεχομένως να εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα! Οι εξελίξεις των σταθερών σου διαπροσωπικών σχέσεων θα κινδυνεύσουν, αν δεν φερθείς με ηρεμία, αυτοσυγκράτηση και σύνεση, απέναντι σε απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ σημαντική για εσένα την σημερινή ημέρα, αφού νιώθεις, πως με αυτόν τον τρόπο θα έχεις πιο κοντά συναισθηματικά, με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να παρασυρθείς σε μία εφήμερη βραδιά πάθους, που όμως δεν θα έχει μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η καριέρα σου κινδυνεύει αν δεν φροντίσεις να φερθείς με υπευθυνότητα και ωριμότητα! Κάποια αναπάντεχα οικονομικά προβλήματα και ευθύνες, πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία οπωσδήποτε!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, λόγω της σημερινής Αντίθεσης Ερμή-Ουρανού, πας σε όλους και σε όλα κόντρα, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι επιπόλαιος και ανώριμος στο περίγυρο σου! Θα υπάρξουν έτσι, δυσάρεστες συνέπειες ιδίως σε επαφές, ειδήσεις, επικοινωνίες, γνωριμίες και μηνύματα. Φρόντισε να ελέγχεις τα νεύρα σου όταν συνομιλείς, αλλά να είσαι και προσεκτικός στη οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποια λόγια και συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα κλονίσουν την σχέση σου και θα σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα! Αν είσαι ελεύθερος, μην είσαι τόσο αυθόρμητος στο φλερτ και χάνεις αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα επαγγελματικά και οικονομικά το παρακάνεις με το ρίσκο, με αποτέλεσμα, αργά ή γρήγορα να μετανιώσεις με την δράση και τις κινήσεις σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact