ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οφείλεις να προσέξεις πολύ την συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις συνομιλίες σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Αιγόκερε, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις! Με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, πρέπει να συγκρατήσεις την οξυθυμία σου, σε ό,τι κι αν συμβεί και σε όποια συμπεριφορά κι αν αντιμετωπίσεις, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία και επανάσταση, θα φέρει κόντρες και ίσως και ρήξεις με το ταίρι σου! Επίσης, μην αμελείς την σχέση σου για χάρη φιλικών και κοινωνικών υποχρεώσεων. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην χάσεις έναν φίλο, απλά επειδή τώρα τον βλέπεις με “άλλο μάτι”! Μην φανερώσεις τα αισθήματα σου, χωρίς να είσαι σίγουρος τι αισθάνεται και ο άλλος για εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, δυστυχώς κάποια σχέδια σου θα ανατραπούν, χωρίς καν να το περιμένεις! Προσοχή επίσης σε αλόγιστα έξοδα και σπατάλες σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, να είσαι όσο πιο προσεκτικός μπορείς σήμερα, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Ουρανού, να μην παρασύρεσαι σε λάθος συμπεριφορές, διότι ενδεχομένως να εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα! Οι εξελίξεις των σταθερών σου διαπροσωπικών σχέσεων θα κινδυνεύσουν, αν δεν φερθείς με ηρεμία, αυτοσυγκράτηση και σύνεση, απέναντι σε απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ σημαντική για εσένα την σημερινή ημέρα, αφού νιώθεις, πως με αυτόν τον τρόπο θα έχεις πιο κοντά συναισθηματικά, με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να παρασυρθείς σε μία εφήμερη βραδιά πάθους, που όμως δεν θα έχει μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η καριέρα σου κινδυνεύει αν δεν φροντίσεις να φερθείς με υπευθυνότητα και ωριμότητα! Κάποια αναπάντεχα οικονομικά προβλήματα και ευθύνες, πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία οπωσδήποτε!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, λόγω της σημερινής Αντίθεσης Ερμή-Ουρανού, πας σε όλους και σε όλα κόντρα, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι επιπόλαιος και ανώριμος στο περίγυρο σου! Θα υπάρξουν έτσι, δυσάρεστες συνέπειες ιδίως σε επαφές, ειδήσεις, επικοινωνίες, γνωριμίες και μηνύματα. Φρόντισε να ελέγχεις τα νεύρα σου όταν συνομιλείς, αλλά να είσαι και προσεκτικός στη οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποια λόγια και συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα κλονίσουν την σχέση σου και θα σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα! Αν είσαι ελεύθερος, μην είσαι τόσο αυθόρμητος στο φλερτ και χάνεις αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα επαγγελματικά και οικονομικά το παρακάνεις με το ρίσκο, με αποτέλεσμα, αργά ή γρήγορα να μετανιώσεις με την δράση και τις κινήσεις σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΚ από τη Naval Group – Δίνει τις Βelharra με Aster 30 B1

ΣΟΚ από τη Naval Group αφού με ανακοίνωσή…

Κωσταράκος για ευρωστρατό: Εφικτή πραγματικότητα ή ηθελημένη αυταπάτη;

Τις πιθανότητες δημιουργίας Ευρωπαϊκού Στρατού, αναλύει ο στρατηγός,…

Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις για το κόμμα Γιαννακόπουλου

Τον τελευταίο καιρό σύντροφοι δημοσιεύματα στον Τύπο κάνουν…

Ο σύμβουλος του Ερντογάν προέβλεψε πόλεμο ΗΠΑ-Τουρκίας

Ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μεσούτ Χακί…

Γιατί είναι σπουδαία η ελληνογαλλική συμφωνία – Οι τρεις λόγοι

«Πρόκειται για μια συμφωνία, η οποία αναβαθμίζει στρατηγικά…

Νάρκωνε την σύζυγό του και καλούσε αγνώστους να την βιάζουν

Μία πρωτοφανής υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας…

Salt Bae: Χαμός στη Βρετανία για τo νέο «σφαγείο» του στο Λονδίνο

Διασύρουν τον γνωστό βρωμύλο Τούρκο σεφ οι βρετανοί…
contact