ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, οφείλεις να προσέχεις παραπάνω τα κεκτημένα σου την σημερινή ημέρα, αφού θα προκύψουν κάποιες ανατροπές και αναπάντεχες αλλαγές, που ενδεχομένως να φέρουν άγχη και απώλειες! Προσπάθησε να ακούς και να σέβεσαι, αυτά που έχουν να πουν και οι άλλοι σε εσένα και να μην επιμένεις μόνο στην δική σου άποψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να είσαι πιο υποχωρητικός με το ταίρι σου και μην είσαι αδικαιολόγητα επιθετικός απέναντι του. Καλό θα ήταν, να περιορίσεις την ζήλια και την κτητικότητα, για να μην έχεις ρήξεις στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές ή εξελίξεις για τα αισθηματικά σου, σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε μην κάνεις λάθη λόγω βιασύνης ή αφηρημάδας! Πρέπει να βάλεις τέλος στην αλόγιστη σπατάλη χρημάτων και να είσαι έτοιμος για ανατροπές στον οικονομικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, πρόσεχε πολύ την επιθετική συμπεριφορά σου, την παρορμητικότητα σου, τα νεύρα σου και τις εκρήξεις σου σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές της ζωής σου. Οφείλεις να είσαι ήρεμος και να σκέφτεσαι πολύ πριν από κάθε σου κίνηση ή δράση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες απρόσμενες καταστάσεις, θα σου φέρουν καυγάδες και ίσως σοβαρές ρήξεις με το ταίρι σου, γι’αυτό προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και ήρεμος! Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι η ιδανική ημέρα, για νέες γνωριμίες, νέα ξεκινήματα ή για προσέγγιση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν ανατροπές που θα σε αγχώσουν και θα σε εκνευρίσουν! Επιστράτευσε την λογική και την ψυχραιμία σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αρκετές οι ψυχολογικές και συναισθηματικές σου μεταπτώσεις και η εσωτερική ένταση σήμερα φίλε Τοξότη, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Ουρανού! Αντιμετωπίζεις άγχος, φοβίες και σύγχυση, λόγω κάποιων απρόσμενων και ανατρεπτικών καταστάσεων! Οφείλεις οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και να μην δίνεις αφορμές για σχόλια και κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε μη υγιείς απαγορευμένες ή παρελθοντικές σχέσεις! Οι καταστάσεις θα ανατραπούν και τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα σχεδιάζεις! Επιπλέον, κινδυνεύεις από αποκαλύψεις που απογοητεύουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις, αυξάνονται επανειλημμένα και μάλιστα χωρίς να το περιμένεις, γεγονός που θα σε αγχώσει πολύ!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact