ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για σένα αγαπητέ Καρκίνε για βαθιές σκέψεις, αναθεώρηση, ανασκόπηση και προστασία του εσωτερικού ψυχικού και συναισθηματικού σου κόσμου. Να δώσεις σημασία στα όνειρα που βλέπεις σήμερα, αφού θα σου δώσουν πολλές απαντήσεις στα διλήμματα και τις ανασφάλειες σου! Επίσης, προσπάθησε να κινηθείς παρασκηνιακά για να πετύχεις τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου, ίσως απογοητευτεί σήμερα από την τάση σου να κλείνεσαι στον εαυτό σου, βυθισμένος στις σκέψεις σου. Φρόντισε λοιπόν να αφιερώσεις και λίγες στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας, στο άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως υπάρχουν εξελίξεις που αφορούν έναν ανεκπλήρωτο, απωθημένο σου πόθο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ισχυρή φαντασία σου και η δημιουργικότητα σου, θα σε οδηγήσουν σε επαγγελματική επιτυχία! Στον οικονομικό τομέα, έρχονται σημαντικές λύσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα επικεντρώνεσαι στους φίλους σου, όπως και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Τα γεγονότα και εξελίξεις που έρχονται, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου! Πιθανόν ωστόσο, να είσαι λίγο πιο υπερευαίσθητος και εύθικτος, κυρίως με τον τρόπο που σου συμπεριφέρονται και ίσως να γίνεις λίγο παραπάνω γκρινιάρης και παραπονιάρης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, φέρνει νέες γνωριμίες, ευχάριστες εξόδους, φλερτ, επικοινωνίες, αλλά και ευκαιρίες να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη ημέρα να βρεθείτε, εσύ και το ταίρι σου, με φίλους, να περάσετε όμορφα και να ανανεώσετε με τον τρόπο αυτό, την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μην είσαι προκλητικός απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες! Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν κάποιες μικρές ανατροπές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα σε επηρεάζει ιδιαίτερα η γνώμη του περιγύρου σου και η διατήρηση της καλής σου φήμης! Θα δραστηριοποιηθείς, θα ωριμάσεις και θα επιστρατεύσεις λογική και σύνεση σε κάθε σου επαφή και πράξη και με αυτόν τον τρόπο, η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο και κερδίζεις τον σεβασμό των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και επιδιώκεις σταθερότητα, γερές βάσεις, σιγουριά ή ακόμα κι ένα βήμα επισημοποίησης, μπορείς σήμερα να το επιδιώξεις και να το πετύχεις! Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις ένα οφθαλμοφανές σημάδι ενδιαφέροντος, από τον γοητευτικό συνάδελφο ή συνεργάτη, που εδώ και καιρό σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, επαγγελματικοί στόχοι και φιλοδοξίες, θα εκπληρωθούν! Όσον αφορά τον τομέα των χρημάτων, μην μπλέκεσαι σε οικονομικούς ανταγωνισμούς!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact