ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι η ημέρα που θα καταφέρεις μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και επαφές, όπως και συγκυρίες να εναρμονιστείς με το περιβάλλον σου και να εξομαλύνεις ή και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Διεκδικείς με ποικίλους τρόπους και καταφέρνεις σταθερότητα και ασφάλεια στα πάρε-δώσε που έχεις με τους άλλους ανθρώπους και αυτό σε γεμίζει ικανοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, περιστρέφεται κυρίως γύρω από τις ερωτικές σου επαφές και συναναστροφές, οι οποίες ομολογουμένως θα έχουν αρκετές διακυμάνσεις, αλλά τελικά οι συνέπειες, θα είναι θετικές. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα έχεις, ίσως παραξενέψουν το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, μάθε να συνεργάζεσαι με ηρεμία και να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες που επικρατούν! Στα οικονομικά, βρίσκεις σωστές ισορροπίες και λύσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα αποτελεί την απόλυτη συναισθηματική ικανοποίηση για σένα, φίλε Υδροχόε και σου επιτρέπει να γίνεις και πάλι παιδί, με ποικίλους τρόπους! Θα διασκεδάσεις και θα καλοπεράσεις σήμερα, μέσα από κοινωνικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εξόδους, θέματα που αφορούν παιδιά, διακόσμηση, καλλωπισμό και δημιουργικές δράσεις! Είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις, αλλά ταυτόχρονα έχεις ανεβάσει τα στάνταρ σου, προκειμένου να γνωρίσεις κάτι αξιόλογο σήμερα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, προσπαθείς συνεχώς να τραβήξεις την προσοχή του άλλου σου μισού, γεγονός που το καταφέρνεις με ευκολία, αφού σε κακομαθαίνει χωρίς σταματημό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, οφείλεις να εκμεταλλευτείς την δημιουργικότητα σου, για να μπορέσεις να κατακτήσεις τους στόχους σου! Οικονομικά, μην ρισκάρεις και να μην ξοδεύεις άσκοπα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, θα βρεις ξανά τον ευαίσθητο και συναισθηματικό εαυτό σου! Ενισχύεται η ανάγκη σου για συναισθηματικό δέσιμο με το σπίτι και την οικογένεια και καταφέρνεις με ευκολία, να εξομαλύνεις τις οικογενειακές και συγγενικές σου σχέσεις! Γενικά, η κατάσταση με τους δικούς σου ανθρώπους, θα βελτιωθείς και αυτό θα σε ικανοποιήσει στο έπακρο! Πρέπει μόνο να αποφύγεις γκρίνια και ανασφάλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς και νοσταλγείς σήμερα, ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος! Ωστόσο προσπάθησε να κάνεις τις σωστές κινήσεις για να το πλησιάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, σου δίνει την ευκαιρία, να διορθώσεις παλαιά λάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι λίγο παραπάνω αγχωμένος, αλλά ανταπεξέρχεσαι άψογα στις υποχρεώσεις σου! Τα οικονομικά του σπιτιού, μπορεί να σε πιέσουν κάπως σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact