ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου

Με την Σελήνη στους Διδύμους, έχουμε εύνοια σε επικοινωνία, κοινωνική ζωή, εξόδους, αποφάσεις και νέες γνωριμίες, ιδίως αν ανήκουμε σε Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις με την καρδιά σου και να μιλήσεις με αγάπη στον περίγυρο σου! Οι σχέσεις σου με τα αδέρφια και τους συγγενείς σου γενικά, ενδυναμώνονται και οι επαφές σου με γείτονες και γνωστούς, βελτιώνονται στο έπακρο και εξομαλύνονται! Επιπλέον, δράσεις που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις και συναντήσεις, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέσα από κοινωνικές επαφές, θα έρθει μία συναρπαστική νέα γνωριμία, για σένα που είσαι ελεύθερος και θα σε ανανεώσει! Φλέρταρε όσο περισσότερο μπορείς και θα έχεις την ανταπόκριση που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία ψυχαγωγική έξοδο με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πετυχαίνεις θετικές και εποικοδομητικές σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Πρέπει να αποφύγεις σήμερα τα ανώριμα και αλόγιστα έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, θα επικεντρωθείς στην προστασία, την διαφύλαξη, την ασφάλεια και την διατήρηση των κεκτημένων σου, αλλά και των προσωπικών σου αξιών! Επιπλέον, θα προσπαθήσεις και θα καταφέρεις να αισθανθείς ξανά σιγουριά, αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, θα υπάρξει μία έμμεση ένδειξη ενδιαφέροντος για εσένα, από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ημέρα, που θα νιώσεις ασφαλής, σίγουρος και ήρεμος για την σταθερότητα της σχέσης σου! Επιπλέον, απολαμβάνεις πολλές αισθησιακές στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση για δουλειά και οι ρυθμοί σου είναι αργοί! Αρκετές οι οικονομικές επιτυχίες σήμερα, αρκεί να δράσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, η Σελήνη στο Ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει στην προβολή και την ανάδειξη της προσωπικότητάς σου και θα καταφέρεις έτσι, να χρησιμοποιήσεις σωστά τα ταλέντα σου και την διαίσθηση σου, ώστε να ξεχωρίσεις και να πετύχεις αυτά που επιθυμείς και έχεις σκοπό! Μακριά μόνο, από αδικαιολόγητη και υπερβολική συναισθηματική ανασφάλεια, που σε παρασύρει σε ξεσπάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς εύκολα να γοητεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο της καρδιάς σου, αρκεί να δράσεις! Αν όμως δεσμευμένος, μην είσαι τόσο απαιτητικός και γκρινιάρης στο ταίρι σου και απλά απολαύστε μαζί, καυτές αισθησιακές στιγμές, χωρίς ανούσιες εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις την ικανότητα σήμερα, να παίζεις ρόλους στον εργασιακό χώρο και να δείχνεις αυτό που περιμένουν οι άλλοι από σένα! Αυτό μπορεί να εξυπηρετήσει κάποιους σκοπούς σου, ωστόσο θα σε κουράσει από ένα σημείο και μετά! Μην είσαι παρορμητικός σε έξοδα! Το παρακάνεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact