ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα αισιοδοξείς ξανά, θα καλοπεράσεις, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και να φιλοσοφήσεις διαφορετικά και πιο χαρούμενα την ζωή, θα καταφέρεις με την βοήθεια της τύχης, να πάρεις χαρά μέσα από κοινωνικές επαφές, σπουδές, σεμινάρια, επικοινωνίες, συναντήσεις, ταξίδια και από ανθρώπους που βρίσκονται μακριά! Η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει επιπλέον, στο να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε ή ξεκίνησε σήμερα ένα ταξίδι ή μία εκδρομή με το άλλο σου μισό και δεν θα το μετανιώσετε! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται συναρπαστικές, νέες γνωριμίες και φλερτ, ένα ερωτικό χαρμόσυνο νέο, τηλεφώνημα ή μήνυμα από το άτομο που θες, αλλά και συναντήσεις που θα σου δώσουν χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μην ξεσπάς σε λάθος άτομα, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις! Κατάλληλη ημέρα για να κάνεις οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, έρχονται λύσεις σε ό,τι μέχρι τώρα σε απασχολούσε, κυρίως λόγω της ισχυρής διαίσθησης σου! Καταφέρνεις με την επικοινωνιακή γοητεία σου, να πείθεις τους άλλους να σου κάνουν χατίρια, να εκπληρώνεις επιθυμίες, αλλά και να μαθαίνεις τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου και σε αφορά άμεσα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για καυτές παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου, αν είσαι δεσμευμένος και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών, όπως και εκπλήρωση στόχων σημαντικών, αν είσαι ελεύθερος! Μπορείς να σαγηνεύεις το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, οι στόχοι σου αποκτούν βάθος και λόγω της διορατικότητας σου, καταφέρνεις πολλούς από αυτούς! Οικονομικά, πριν προχωρήσεις σε συμφωνίες και υπογραφές, σκέψου και δεύτερη φορά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι η ημέρα που θα καταφέρεις μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και επαφές, όπως και συγκυρίες να εναρμονιστείς με το περιβάλλον σου και να εξομαλύνεις ή και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Διεκδικείς με ποικίλους τρόπους και καταφέρνεις σταθερότητα και ασφάλεια στα πάρε-δώσε που έχεις με τους άλλους ανθρώπους και αυτό σε γεμίζει ικανοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, περιστρέφεται κυρίως γύρω από τις ερωτικές σου επαφές και συναναστροφές, οι οποίες ομολογουμένως θα έχουν αρκετές διακυμάνσεις, αλλά τελικά οι συνέπειες, θα είναι θετικές. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα έχεις, ίσως παραξενέψουν το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, μάθε να συνεργάζεσαι με ηρεμία και να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες που επικρατούν! Στα οικονομικά, βρίσκεις σωστές ισορροπίες και λύσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact