ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου

Λέων
Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να συγκροτηθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις σου. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά και μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα περάσεις πολύ ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφο σου. Τα προβλήματα μεταξύ σας θα υποχωρήσουν σημαντικά και θα αρχίσετε ξανά να απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου, χωρίς ανασφάλειες και εγωκεντρισμούς. Οι αδέσμευτοι Λέοντες με την Αφροδίτη να κάνει σήμερα την είσοδο της στον Κριό και να σας ευνοεί θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις σε ότι αφορά θέματα μελλοντικά. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.

Παρθένος
Σήμερα θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Βέβαια όταν λέμε αλλαγή κατεύθυνσης και αποφασιστικές κινήσεις, εννοείται μέσα στα πλαίσια της λογικής. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα, εάν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Παρθένων προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενώνουν με τον σύντροφο σου και μην δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας αλλάξουν τη ζωή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις για να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις οτιδήποτε οικονομικό ρίσκο σήμερα. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact