ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου

Ζυγός
Σήμερα κινήσου με πολύ σοβαρότητα και βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μόνο να μην στεναχωριέσαι και να μην καταπιέζεσαι. Μην αφήνεις τις καταστάσεις στην μοίρα τους, κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις και πιέζεσαι αρκετά ψυχικά.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό σου τομέα, εάν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Ζυγών, άφησε στην άκρη σκοτούρες και προβλήματα και βρες χρόνο να αφιερώσεις στο σύντροφο σου. Κι αν ακόμη είσαι μόνος σου στην ζωή, με την Αφροδίτη σήμερα να κάνει την είσοδο της στον Κριό και να σε ευνοεί ένας αέρας ρομαντισμού θα κυριαρχεί στη ζωή σου. Εκμεταλλεύσου τον!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν και είναι προβληματικά. Μπαίνεις σε περίοδο που κάποιες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου αλλά θέλει λίγη ακόμη υπομονή.

Σκορπιός
Σήμερα δες τι πρέπει να κάνεις και μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ σε θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Λάβε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό σου τομέα οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα μπαίνουν για άλλη μια φορά στην σχέση σου και θα δημιουργηθεί μια απομάκρυνση με τον σύντροφο σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε συναρπάζει με την Αφροδίτη σήμερα να κάνει την είσοδο της στον Κριό και να σε ευνοεί θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή. Μια ξαφνική γνωριμία που θα κάνεις θα εξελιχθεί σε μια σοβαρή και ουσιαστική σχέση στο μέλλον.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου οι συνεργασίες δεν ευνοούνται και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact