ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου

Κριός
Η σημερινή μέρα είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, σταμάτα να κοιτάς συνέχεια αυτά που θέλουν οι άλλοι και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της, που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν.

Αισθηματικές
Στα συναισθηματικά σου, θα περάσεις την μέρα σου σκεπτόμενος πως θα ανανεώσεις την σχέση σου και η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα ανοίξει την σκέψη σου και θα σου δώσει εναλλακτικές και πρωτότυπες λύσεις για να το πετύχεις. Στους αδέσμευτους Κριούς, η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει και θα διεκδικήσετε με επιτυχία τον άνθρωπο που σας έχει γοητεύσει το τελευταίο καιρό.

Επαγγελματικές
Ημέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια. Θα μπορέσεις προβλήματα που είχες πριν να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Ταύρος
Σήμερα θα νιώσεις αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι αρκετή καταπίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην νευριάζεις, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε βγάλουν από τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, η σημερινή ημέρα θα σε φέρει σε αρμονία με το σύντροφο σου. Βρίσκετε από κοινού λύσεις στα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, η διάθεση σου σήμερα με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στον Κριό θα είναι άκρως ερωτική και θα φλερτάρεις έντονα το αντίθετο φύλο.

Επαγγελματικές
Θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact