ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου

Υδροχόος
Σήμερα οι προϋποθέσεις με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στον Κριό και να σε ευνοεί είναι πολύ καλές για το ζώδιο σου και θα μπορέσεις να βρεις αποτελεσματικές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Η διάθεση σου βελτιώνεται αισθητά και νιώθεις έτοιμος για όλα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα βρεις λύσεις με το σύντροφο σου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό. Θα κάνετε πολλές ευχάριστες συζητήσεις και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις που είχες πάρει για την προσωπική σου ζωή και θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Επαγγελματικές
Η δυναμικότητα που θα έχεις στην δουλειά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.

Ιχθείς
Σήμερα η αγωνιστικότητα σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και με υπομονή και σωστό προγραμματισμό θα κάνεις πραγματικότητα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή γιατί θα έχεις πολλές οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες που θα πρέπει να αξιοποιήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, εάν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, για να μην δεχθείς παράπονα και γκρίνιες από την μεριά του συντρόφου σου, βρες χρόνο να του αφιερώσεις και κράτησε τις ισορροπίες. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, θα έχεις έντονη την ανάγκη να αλλάξεις την καθημερινότητα σου και να την κάνεις πιο έντονη, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο και ο φιλικός σου κύκλος θα διευρυνθεί σημαντικά.

Επαγγελματικές
Μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στην δουλειά σου και είναι σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις ωστόσο αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact