ΕΛΛΑΔΑ

Τι αποκάλυψε η υπεύθυνη του κάστινγκ ταινιών ενηλίκων που έγινε στο Περιστέρι

Σάλος έχει προκληθεί για το κάστινγκ που έγινε στο Περιστέρι με σκοπό την εύρεση νέων «ταλέντων» για ταινίες ενηλίκων.

Η Ελένη Χατζή μίλησε για το κάστινγκ που έγινε στο Περιστέρι, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες από τα όσα έλαβαν χώρα εκεί.

Πριν από μερικές εβδομάδες είχε γίνει viral η είδηση με την οντισιόν για την ελληνική παραγωγή π0rνό που έγινε στο Περιστέρι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν από νωρίς το πρωί ουρές, στο μαγαζί που την φιλοξενούσε.

Η Ελένη Χατζή μαζί με τον Alex Fire ήταν υπεύθυνη που του κάστινγκ και φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha με την Ελεονόρα Μελέτη, αποκαλύπτοντας άγνωστες και… πικάντικες λεπτομέρειες των όσων έγιναν εκεί.

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα. Το Ελληνικό κοινό θέλει να βλέπει ελληνικό π0pνό και μάλιστα το 99 τοις εκατό των αντρών βλέπει ερwτικές ταινίες.

Οπότε ψάχναμε να βρούμε κυρίως Έλληνες και για να τους βρούμε έπρεπε να βγάλουμε αγγελία με το γνωστό παραδοσιακό τρόπο. Οι ερωτήσεις που κάναμε στους επίδοξους ηθοποιούς ήταν πάνω-κάτω οι ίδιες. Με τι ασχολούνται, πώς έμαθαν για το κάστινγκ, πού δουλεύουν κι αν τους ενδιαφέρει ο ρόλος κομπάρσου.

Αφού τους κάναμε να νιώσουν οικεία, οι ερωτήσεις περιστρέφονταν γύρω από τις ερωτικές τους προτιμήσεις. “Τι σου αρέσει στο σeξ;” “Θα έκανες όpγιο;” “Είσαι ενεργητικός;” “Τι εμπειρίες έχεις”;, είναι μερικές από τις ερωτήσεις που τους κάναμε», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί; «Ήρθαν παιδιά ηλικίας 18 και 19 ετών αλλά η Έλενα τους έκοψε κατευθείαν. Στο κάστινγκ ήρθε και ένας κύριος 72 ετών. Δεν ψάχνουμε μεγάλα προσόντα ή τέλεια σώματα. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι ο χώρος δεν τους λύνει το οικονομικό πρόβλημα», είπε ο Alex Fire.

Από την πλευρά της η Έλενα Χατζή, είπε: «Ήρθε ένας δάσκαλος του Δημοτικού και τον έδιωξα. Του είπα ότι δεν γίνεται να κάνεις πορνό και μετά να πηγαίνεις να διδάσκεις σε μικρά παιδιά. Η πρώτη φάση είναι αυτό το κάστινγκ γνωριμίας. .Η δεύτερη φάση είναι η πράξη. Τους λέμε ότι έχετε είκοσι λεπτά για να μας αποδείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε μπροστά στις κάμερες. Δεν είναι καθόλου εύκολο για τον άντρα. Οι γυναίκες είναι πιο απελευθερωμένες από τους άντρες».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact