ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει ο μήνας Μάϊος για όλα τα ζώδια;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πρώτες μέρες του νέου μήνα είναι ιδανικές για να κλείσεις παλιές εκκρεμότητες, να συναναστραφείς με χρήσιμους για τα σχέδιά σου ανθρώπους και ταυτόχρονα να διασκεδάσεις. Αρκετά νευρική φαίνεται να είσαι στα εργασιακά όμως δεν σου λείπει ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα. Κάποιες αποκαλύψεις ή και κουτσομπολιά μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόσκαιρα μια απογοήτευση. Αλλαγές, εκπλήξεις και έντονο πάθος προβλέπεται για τη συναισθηματική σου ζωή κυρίως το πρώτο δεκαπενθήμερο. Μοίρασε σωστά το χρόνο σου ανάμεσα σε φίλους και προσωπικές απολαύσεις και μην στερείς πράγματα ή χρόνο από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε εξιδανικεύσεις ή παράνομα, παράλληλα παιχνίδια καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείς. Ο τομέας των οικονομικών συνεχίζει να είναι πιεστικός και αγχωτικός. Με σωστό όμως προγραμματισμό μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

ΛΕΩΝ

Ο νέος μήνας είναι αρκετά θετικός και ευνοϊκός για σένα, με αρκετή κοινωνικότητα, πολλές επαφές, σημαντικές συζητήσεις και ευκαιρίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα λείψουν και οι στιγμές έντασης, καθώς ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου σε ωθεί πολλές φορές σε ακρότητες. Αρκετές ίσως και απρόβλεπτες αλλαγές στα εργασιακά σε κρατούν σε διαρκή εγρήγορση. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και εντόπισε τις ευκαιρίες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα ίσως και έξω από τα συνηθισμένα και γνώριμα. Η νέα Σελήνη στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει μια επιτυχία ή μια αναγνώριση. Έχεις την τάση να φέρεσαι λίγο επιπόλαια στη συναισθηματική σου ζωή. Μην δίνεις δικαιώματα στον αγαπημένο σου και μην τον περνάς σε δεύτερη μοίρα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα φαίνεται πιο θετικό καθώς μπορείτε να περάσετε στιγμές έντονου πάθους και ρομαντισμού. Εσύ που είσαι μόνη, ερωτικές επιστροφές και νέες γνωριμίες είναι στο πρόγραμμα και από τις δικές σου αποφάσεις θα εξαρτηθεί το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο νέος μήνας σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να βάλεις σε τάξη και σειρά προτεραιότητας τις υποθέσεις και υποχρεώσεις σου. Ο τομέας των εργασιακών σου βρίσκεται στο απόλυτο επίκεντρο σου για αυτό και δραστηριοποιείσαι περισσότερο. Είσαι από εκείνες που ξέρουν και θέλουν να είναι συνεπείς και ακριβείς στις δεσμεύσεις τους κι αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος ή να σε κουράσει περισσότερο. Όμως η ικανοποίηση και η επιβράβευση είναι το ζητούμενό σου κι αυτό το κατακτάς. Σταθερότητα, ισορροπία, πάθος και ρομαντισμός προμηνύονται για τη σχέση με τον αγαπημένο σου το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, αν εξαιρέσεις τις τελευταίες μέρες του που χρειάζονται προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα εποχή ξεκινά για σένα που τα πάντα μπορούν να συμβούν. Νέες γνωριμίες και έντονο φλερτ γίνεται μέρος της καθημερινότητάς σου και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και το μεγάλο έρωτα που θα σου ανατρέψει ευχάριστα τη ζωή.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact