ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει ο μήνας Μάϊος για όλα τα ζώδια;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζητήματα που αφορούν στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου φαίνεται να σε απασχολούν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Η αλήθεια είναι ότι επικρατεί αρκετός εκνευρισμός και οι ρυθμοί είναι εξαιρετικά έντονοι. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου συνεχίζει να σου προκαλεί αναστάτωση ίσως και κάποια αδικαιολόγητη ανησυχία. Διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους και μην δημιουργείς εντάσεις, ρήξεις ή διαφωνίες. Από τις 17/5 τα πράγματα λίγο χαλαρώνουν κι έτσι αποδίδεις καλύτερα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι ιδιαίτερα καλό για τη συναισθηματική σου ζωή. Περνάς όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου, κάνετε κοινά σχέδια και μοιράζεστε σκέψεις, επιθυμίες αλλά και προσωπικές ανησυχίες. Το υπόλοιπο διάστημα έχεις την τάση να τον παραμελείς λόγω των δικών σου καθημερινών υποχρεώσεων και ίσως να αρχίσουν οι προστριβές. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις αυτόν το μήνα να εισβάλλει στη ζωή σου ένας νέος ίσως και κεραυνοβόλος έρωτας. Ο τομέας των οικονομικών έχει τις σχετικές δυσκολίες του όμως με σωστό προγραμματισμό καταφέρνεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου για να μπορέσεις λιγάκι να ηρεμήσεις. Οι πιέσεις στα εργασιακά είναι αρκετές και οι εξελίξεις ίσως να μην είναι απόλυτα ικανοποιητικές. Από τα μέσα του μήνα το κλίμα αποκαθίσταται κι αν βρίσκεσαι στη διαδικασία αναζήτησης μιας εργασίας φαίνεται να έχεις θετικά αποτελέσματα ή απαντήσεις. Το σπίτι και η οικογένεια είναι πηγή ενέργειας για αυτό επιδιώκεις να περνάς μαζί τους αρκετό χρόνο. Αν επιθυμείς κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή πιθανά μια μετακόμιση είναι μια καλή στιγμή για να το οργανώσεις. Η συναισθηματική σου ζωή φωτίζεται ιδιαίτερα καθώς το πάθος και ο ρομαντισμός είναι διάχυτα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου αναθερμαίνεται τουλάχιστον μέχρι την έκλειψη Σελήνης στα τέλη του μήνα που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχολογικά για έντονες περιπέτειες, νέες γνωριμίες και κατακτήσεις. Μπορείς να περάσεις όμορφα, μπορείς να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου, όμως μην δεσμεύεσαι και ερωτεύεσαι άνευ όρων. Ο τομέας των οικονομικών έχει τα σκαμπανεβάσματα του για αυτό και καλό θα ήταν να αποφύγεις τα έξτρα έξοδα.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειες και τα σχέδιά σου όσο κι αν νιώθεις πως κάποιες εξελίξεις δεν σε ικανοποιούν. Ο νέος μήνας έχει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις κι αυτό θα το διαπιστώσεις ήδη από τις πρώτες μέρες, με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Εύκολα μπορείς να απαλλαγείς από το άγχος των εργασιακών, να κλείσεις εκκρεμότητες και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και ευνοεί τις επιδιώξεις σου. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στα τέλη του μήνα προκαλεί κάποιες ανησυχίες ή και εμπόδια. Είναι καιρός να αποκατασταθούν οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς και τον ερωτικό σύντροφό σου. Μπορείς να τον εμπιστευτείς, να του δείξεις τα συναισθήματα και τις αδυναμίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη γοητεία και η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση αυξάνουν τον αριθμό των θαυμαστών σου. Κεραυνοβόλοι έρωτες είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, καθώς και κάποιες επιστροφές. Μια οικονομική αστάθεια ή κάποιες βλάβες μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού στα τέλη του μήνα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact