ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει ο μήνας Μάϊος για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκίνησε με αρκετές εντάσεις καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ηρεμία σου και δώσε τις λύσεις που χρειάζονται χωρίς να ωθείς τις καταστάσεις στα άκρα. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά και τα επίπεδα ενέργειάς σου είναι χαμηλά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο είναι ευνοϊκότερο για αποφάσεις και συζητήσεις, ιδιαίτερα αν δεν μπορείς να τις αποφύγεις. Κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειές σου έρχονται στην επιφάνεια και ίσως δεν σε αφήσουν να απολαύσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Είσαι αρκετά νευρική και έχεις την τάση να παρερμηνεύεις τη συμπεριφορά ή τα λόγια του. Εσύ που είσαι μόνη, δεν λείπουν κατά τη διάρκεια του μήνα οι επικοινωνίες και το φλερτ ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα. Η νέα Σελήνη στις 11/5 φέρνει ισορροπία στα οικονομικά και τη δυνατότητα να βρεις νέες πηγές εισοδήματος.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυναμικά φαίνεται να ξεκινάς τον μήνα, καθώς έχεις καταστρώσει τα σχέδιά σου και δίνεις προτεραιότητα στα θέλω και τις ανάγκες σου. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να σε μπλέξει σε παρεξηγήσεις που πρέπει να αποφύγεις αν θέλεις πραγματικά να δώσεις μια γερή ώθηση στα σχέδιά σου. Λειτούργησε με τη λογική και βάλε για λίγο το συναίσθημα πίσω. Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 11/5 στο δικό σου ζώδιο σηματοδοτώντας μια νέα περίοδο για σένα, κυρίως στα εργασιακά. Πάρε αποφάσεις και επιδίωξε νέα ξεκινήματα. Οικονομικές υποθέσεις, ρυθμίσεις ή σημαντικές συμφωνίες προγραμμάτισέ τες για το τρίτο δεκαήμερο του μήνα για καλύτερα αποτελέσματα. Η έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στα τέλη του μήνα, πιθανά να δημιουργήσει αναταράξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Σε κάθε περίπτωση μην σκέφτεσαι και μην δρας επιπόλαια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τομέας των οικονομικών είναι αυτός που φαίνεται να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Στις 9/5 η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο ενισχύοντας την κοινωνικότητα και την ερωτική σου ζωή. Θέλεις να φροντίσεις τον εαυτό σου περισσότερο, να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να αφήσεις για λίγο πίσω τους προβληματισμούς και το κυνήγι της επιτυχίας. Ευκαιρίες ανάπτυξης στα εργασιακά φέρνει ο νέος μήνας που τα αποτελέσματά τους θα φανούν μακροπρόθεσμα. Η έκλειψη Σελήνης στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα χαρίζοντάς σου όμως και όμορφες στιγμές, με εξομολογήσεις και αποκαλύψεις. Εσύ που είσαι μόνη, με τον ανάδρομο Ερμή στο τέλος του μήνα μπορείς να ελπίζεις για μια επανασύνδεση ή την επιστροφή ενός παρελθοντικού πλατωνικού έρωτα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact