ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει ο μήνας Μάϊος για όλα τα ζώδια;

ΖΥΓΟΣ

Ανανεωτικός και δραστήριος προβλέπεται ο Μάιος για σένα, καθώς έρχονται και τα οφέλη των προηγούμενων προσπαθειών σου. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα τα επαγγελματικά και θέματα καριέρας είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν. Σημαντικές εξελίξεις και ανακατατάξεις μπορεί να σε κρατούν σε μια διαρκή εγρήγορση, όμως έχεις τη δυνατότητα να κατευθύνεις σωστά τις καταστάσεις και να υπερασπιστείς τα συμφέροντα σου. Νέες γνωριμίες, συναντήσεις και επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή. Είναι φανερό πως η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκει τις ισορροπίες της και η κατανόηση είναι αμοιβαία. Μοιράζεστε σχέδια, όνειρα και δεν αποκλείεται να πάρετε από κοινού μια σημαντική απόφαση. Εσύ που είσαι μόνη, ο έρωτας και το φλερτ σε ανανεώνουν και σε κάνουν ακόμα πιο γοητευτική. Οικονομικά και κληρονομικά θέματα επιλύονται ευκολότερα με τη λάμψη της νέας Σελήνης στις 11 του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδανικός προβλέπεται ο μήνας για την τακτοποίηση των οικονομικών υποθέσεών σου τουλάχιστον μέχρι τις 26/5 που πραγματοποιείται η έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, που ίσως χρειαστεί τότε να αντιμετωπίσεις έκτακτα έξοδα. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου δίνει την ώθηση που πρέπει στα εργασιακά σχέδιά σου. Νέα ερεθίσματα, ξεκινήματα και πιθανά νέες κατευθύνσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου. Το πάθος και ο ερωτισμός βρίσκονται στο κόκκινο το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κι έτσι η σχέση με τον αγαπημένο σου έχει την τιμητική της. Απόφυγε ωστόσο τις υπερβολές τόσο σε υποσχέσεις όσο και στη ζήλια και την κτητικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για επιστροφές του παρελθόντος, νέες γνωριμίες, επικοινωνίες αλλά και αναπάντεχες ευχάριστες εκπλήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάιος είναι ένας χαρακτηριστικός μήνας για σένα καθώς κλείνει με την πρώτη έκλειψη Σελήνης στο δικό σου ζώδιο. Σημαντικές είναι οι αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις καθώς από αυτές θα κριθεί και η εξέλιξη γενικότερα της ζωής σου. Πολλά έχεις αναθεωρήσει, πολλά έχεις μάθει από το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρίας σου και ήρθε η στιγμή να περάσεις στην εφαρμογή των αλλαγών. Νευρικότητα και άγχος στα εργασιακά μπορεί να επηρεάσουν και να μπλοκάρουν τις ενέργειές σου. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να διατηρείς τις σχέσεις σου με συναδέλφους σε ένα καλό συνεργασιακό επίπεδο. Τα έξοδα δεν λείπουν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Το πρώτο δεκαπενθήμερο είναι ευνοϊκότερο για τη συναισθηματική σου ζωή για αυτό φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες για το υπόλοιπο του μήνα. Βιαστικές αποφάσεις ίσως να τις μετανιώσεις μετά. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου όμως έχεις και την τάση να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, με αποτέλεσμα να πληγώνεσαι και να απογοητεύεσαι.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact