ΚΟΣΜΟΣ

Το Top 10 της φρίκης που έχει επιβάλει στον πλανήτη το ISIS

Το Top 10 της φρίκης που έχει επιβάλει στον πλανήτη το ISIS - Εικόνα4

Η πολύπαθη ιρακινή μειονότητα των Γιαζίντι αλλά και η κουρδική κοινότητα το ξέρουν δυστυχώς καλά: το ISIS πιάνει τις γυναίκες και τις κόρες τους και είτε τις πουλά ως ιερόδουλες στο διεθνές κύκλωμα πορνείας είτε τις αναγκάζει να μετατραπούν σε συζύγους και παλλακίδες των μαχητών. Ανάλογα μάλιστα με την ποιότητα της «λευκής σαρκός», οι τιμές κυμαίνονται από 500-43.000 δολάρια ανά «κομμάτι» στις αγορές της Μέσης Ανατολής. Οι χιλιάδες νεκροί Κούρδοι του Βόρειου Ιράκ αφήνουν πίσω τους χιλιάδες χήρες, οι οποίες βρίσκουν νέα τραγική ζωή στο εσωτερικό του ISIS.

Η Διεθνής Αμνηστία ήδη από το 2014 έχει αποκαλύψει τον βασανισμό και τον μαζικό βιασμό των γυναικών που συλλαμβάνει το ISIS και κρατά ως ιερόδουλες στη σεξουαλική δούλεψη των τζιχαντιστών (ακόμα και κορίτσια 10-12 ετών). Ένας καλός αριθμός των σεξουαλικών αυτών σκλάβων εξαναγκάζεται τελικά σε αυτοκτονία. Οι κουρδικές πηγές αναφέρουν σωρεία περιστατικών με απαγωγές γυναικών από τις τοπικές κοινότητες και πώλησής τους σε οίκους ανοχής της Μέσης Ανατολής, όταν φυσικά δεν μπαίνουν στο ερωτικό στόχαστρο κάποιου μαχητή και τις κρατήσει για το προσωπικό του χαρέμι. Οι αναφορές κάνουν λόγο για χιλιάδες κυριολεκτικά γυναίκες που πέφτουν θύματα της ανατριχιαστικής αυτής πρακτικής: 1.200 γυναίκες των Γιαζίντι πιάστηκαν στην πόλη Σιντζάρ και μόνο.

H Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες κατέγραψε άλλο ένα έγκλημα στη Φαλούτζα, όταν οι τζιχαντιστές εισέβαλλαν στα σχολεία θηλέων και άρπαξαν τα ανήλικα κορίτσια, την ίδια ώρα που η Διεθνής Αμνηστία συνομίλησε με τουλάχιστον 40 σκλάβες του σεξ που κατάφεραν να ξεφύγουν από τα βρομερά χέρια του ISIS, οι οποίες αποκάλυψαν ότι βιάζονταν καθημερινά και πωλούνταν ή δίνονταν ως δώρο στους μαχητές…

Εξόντωση ανθρώπων με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο

Το Top 10 της φρίκης που έχει επιβάλει στον πλανήτη το ISIS - Εικόνα5

Από πού να ξεκινήσει κανείς, από την αναβίωση των πατροπαράδοτων ανατριχιαστικών εκτελέσεων ή από τη σύλληψη νέων μεθόδων δολοφονικής φρίκης; Τον Ιανουάριο του 2015 το ISIS έκαψε ζωντανό έναν ιορδανό πιλότο κλειδωμένο μέσα σε κλουβί, τον οποίο είχε περιλούσει με εύφλεκτο υλικό. Κατά τη γνώριμη συνήθειά του, το Ισλαμικό Κράτος κινηματογράφησε τη μακάβρια εκτέλεση για να τους θαυμάσει όλη η πλάση, αν και αυτό δεν είναι φυσικά το μόνο μαρτυρικό φονικό του αυτοανακηρυγμένου χαλιφάτου.

Το Top 10 της φρίκης που έχει επιβάλει στον πλανήτη το ISIS - Εικόνα6

Γιατί οι τζιχαντιστές έχουν αναβιώσει ακόμα και τη σταύρωση ως τρόπο τιμωρίας. Πολλές εικόνες έχουμε δυστυχώς αντικρίσει με σταυρωμένους άντρες και εφήβους που έχουν κατηγορηθεί για διάφορα αδικήματα. Η κεντρική πλατεία της ανόσιας πρωτεύουσας του ISIS, της Ράκα, έχει δει απίστευτες εικόνες φρίκης που δεν χωρούν στο μυαλό. Η σταύρωση γίνεται συνήθως για αποστασία, απάρνηση της μουσουλμανικής πίστης δηλαδή, και τα θύματα παραμένουν στον σταυρό του μαρτυρίου για μέρες μέχρι να εκπνεύσουν. Το σκοτεινό χαλιφάτο μεταφράζει με τον συνήθη ακραίο τρόπο του το Κοράνι και επιδίδεται κατόπιν σε πρωτάκουστα εγκλήματα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact