ΚΟΣΜΟΣ

Το Top 10 της φρίκης που έχει επιβάλει στον πλανήτη το ISIS

Η Βασιλεία του Τρόμου της εποχής μας έχει μετακομίσει στη Μέση Ανατολή, μιλά αραβικά και θέλει υπόδουλο όλο τον μουσουλμανικό κόσμο, αλλά και παρελθόν κάθε άπιστο Δυτικό.

Το ημερολόγιο έγραφε 29 Ιουνίου 2014 όταν η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος της Συρίας και του Αφγανιστάν ανακήρυξε την ανεξαρτησία της, έγινε χαλιφάτο και έστεψε τον μυστηριώδη αρχηγό της Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι σεΐχη του ψευδοκράτους αλλά και χαλίφη όλου του ισλαμικού κόσμου.

Το ακραίο αυτό παρακλάδι της ιρακινής αλ-Κάιντα γιγαντώθηκε και ξέφυγε πια από κάθε έλεγχο, καθώς το ζοφερό κράτος κατέχει σήμερα έκταση Αγγλίας, βασιλεύει σε 10 εκατ. ανθρώπους και μετρά περιουσία μεγαλύτερη από 2 τρισ. δολάρια.

Κανείς δεν μπορεί τώρα να αγνοήσει το ISIS και είναι σίγουρο ότι θα δούμε πολλά ακόμα με τον καρκινικό οργανισμό που εξαπλώνεται στην πολύπαθη Μέση Ανατολή και δείχνει τα τρομακτικά του δόντια στην Ευρώπη. Και βέβαια το Ισλαμικό Κράτος βρυχάται και ξερνά απειλές και τρόμο ανείπωτο, με τα εγκλήματά του κατά της ανθρωπότητας να μην έχουν σύγχρονο όμοιό τους.

Ο τρόμος που έχει εγκαθιδρύσει για τα καλά τόσο στο εσωτερικό της ανίερης έκτασής του όσο και στον πλανήτη ολάκερο παραμένει αρχέτυπο φρίκης και θηριωδίας, καθώς πλάι στις απάνθρωπες εκτελέσεις υπάρχουν πολλά ακόμα χρονικά δράσης που θα έκαναν την αλ Κάιντα να μοιάζει σχολική συμμορία.

Ο αποτροπιασμός έχει στις μέρες μας ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλο από το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Συρίας. Καλωσορίσατε στην ανατριχιαστική πύλη του…

Δημόσιες εκτελέσεις παιδιών

Το Top 10 της φρίκης που έχει επιβάλει στον πλανήτη το ISIS - Εικόνα

Ο σκληροπυρηνικός φανατισμός των ακραίων τζιχαντιστών ούτε ηλικία κοιτά ούτε από παιδική αθωότητα ξέρει. Τον Ιανουάριο, για παράδειγμα, το ISIS εκτέλεσε 13 εφήβους στη Μοσούλη γιατί υπέπεσαν σε μέγα κακούργημα: παρακολουθούσαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ιράκ και Ιορδανίας στην τηλεόραση. Τα παιδιά εκτελέστηκαν δημόσια με πολυβόλο και οι γονείς τους δεν μπόρεσαν μάλιστα να τα ενταφιάσουν, καθώς φοβούνταν για τις δικές τους ζωές. Οι τζιχαντιστές ανακοίνωσαν με ντουντούκες το έγκλημα, που παραβίαζε τον νόμο της Σαρία.

Ακτιβιστικές οργανώσεις έχουν αποκαλύψει πληθώρα δολοφονιών ανηλίκων από το ISIS, καθώς το μένος των τζιχαντιστών στρέφεται κατά παντός και όρια δεν γνωρίζει…Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact