ΚΑΙΡΟΣ

«Βαρυχειμωνιά για τις επόμενες αρκετές μέρες», λέει ο Μαρουσάκης

Όσοι βιάζονταν να τελειώσει ο χειμώνας, θα απογοητευτούν, καθώς το κρύο θα κρατήσει για αρκετές, ακόμη, ημέρες, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Ειδικότερα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε λόγο για πολύ δυνατούς βοριάδες, παγετό και χιόνια, λόγω των-πολικής προέλευσης- αέριων μαζών, που θα επηρεάσουν το σύνολο της λεκάνης της Μεσογείου!

Η χαρακτηριστική του ατάκα είναι πως «η βαρυχειμωνιά θα επικρατήσει τις επόμενες αρκετές μέρες».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την πρόγνωση καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη:

Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο

Εξάλλου, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου, αύριο, Σάββατο 18 Μαρτίου η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή πτώση, σύμφωνα με το Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 4 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -4 έως 7, στην Θεσσαλία από -3 έως 8, στην Ήπειρο από -3 έως 12, στην Ανατολική Στερεά από -2 έως 7, στη Δυτική Στερεά από 1 έως 10, στην Πελοπόννησο από -2 έως 11, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 10, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 0 έως 8, στις Κυκλάδες από 2 έως 8, στα Δωδεκάνησα από 3 έως 10 και στην Κρήτη από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 Μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 Μποφόρ. Ιδιαίτερα στον Πατραϊκό, οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και πρόσκαιρα έως 8 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα ασθενών πρόσκαιρων βροχών, καθώς επίσης χιονοπτώσεων σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα 4 έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Στο νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών, καθώς επίσης χιονοπτώσεων σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Πιθανότητα χιονόνερου ή χιονιού υπάρχει και για το κέντρο της Θεσσαλονίκης έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 και στα δυτικά του νομού έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact