ΚΟΣΜΟΣ

Βραζιλία: Έκκληση για εργένηδες από γυναικοκρατούμενο χωριό!


Όσοι κύριοι πουν το «ναι» στην πρόσκληση, πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες που συνεπάγεται η ζωή σε αυτό το χωριό

Με περισσότερες από 600 γυναίκες κατοίκους και κανέναν άντρα, είναι λογικό ότι οι Βραζιλιάνες που ζουν στο χωριό Νόιβα ντο Κορντέιρο στη νοτιοανατολική Βραζιλία, απεύθυναν άμεση έκκληση για άντρες!

Όλες οι κυρίες οι οποίες κατοικούν στο μικρό χωρίο είναι ελεύθερες και οι περισσότερες, ηλικίας από 20 έως 35 ετών. Aγανακτισμένες, όμως, από την έλλειψη αντρικού πληθυσμού στο Νόιβα ντο Κορντέιρο, καλούν όσους άντρες είναι έτοιμους να ζήσουν σε έναν γυναικοκρατούμενο κόσμο, να ταξιδέψουν στον τόπο τους.

Η αλήθεια είναι ότι παρά την ομορφιά του χωριού και των γυναικών που το κατοικούν, όσοι κύριοι πουν το «ναι» στην πρόσκληση, πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες που συνεπάγεται η ζωή στο Νόιβα ντο Κορντέιρο.

Για παράδειγμα, πολλές από τις γυναίκες που ζουν εκεί, είναι παντρεμένες με παιδιά, ωστόσο, οι σύζυγοί τους και οι γιοι τους έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους για να δουλέψουν και επιστρέφουν στο χωριό μόνο μερικά σαββατοκύριακα τον χρόνο.

Έτσι, στη μικρή κοινωνία του Νόιβα ντο Κορντέιρο επικρατεί πλέον ο νόμος των γυναικών και όλα γίνονται με βάση τους δικούς τους κανόνες και κυρίως, με τον δικό τους τρόπο, από την καλλιέργεια της γης έως την θρησκεία.

Οι ίδιες ισχυρίζονται, πάντως, ότι η ζωή στο χωριό τους είναι υπέροχη, ότι μοιράζονται τα πάντα μεταξύ τους και ότι έχουν τον ελεύθερο χρόνο για να κάνουν όλα όσα τους αρέσουν. Δυστυχώς, όμως, για τις ανύπαντρες υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα: δεν βρίσκουν άντρες για να κάνουν οικογένεια

Έτσι, πολλές κυρίες από το χωριό καλούν, τώρα, όσους άντρες εδιαφερονται να ζήσουν στο  Νόιβα ντο Κορντέιρο, προειδοποιώντας τους, ωστόσο, ότι πρέπει να προσαρμοστούν, στον δικό τους… γυναικείο τρόπο ζωής!


Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact