ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Έξαλλος ο Κάρολος με βιβλίο που μιλά για το χωρισμό του με την Νταϊάνα


Ο πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας είναι έξαλλος με τον πρώην γραμματέα Τύπου του Μπάκιγχαμ, Ντίκι Άρμπιτερ, ο οποίος βγάζει βιβλίο για τη διάλυση του γάμου του διαδόχου του βρετανικού θρόνου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα…

«Προδότη» θεωρεί ο πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας τον Ντίκι Άρμπιτερ, πρώην γραμματέα Τύπου της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ την ταραχώδη περίοδο 1988 – 2000, τότε που ο γάμος του πρίγκιπα με την Νταϊάνα περνούσε κρίση και ο πρίγκιπας διατηρούσε κρυφή σχέση με την σημερινή σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.


                                    Ο συγγραφέας με την κόρη του Βικτώρια

Τον χαρακτηρισμό αυτό δήλωσε ότι αποδίδει ο πρίγκιπας στον πρώην γραμματέα του παλατιού, «πηγή» από το Μπάκιγχαμ, στην βρετανική εφημερίδα «Sunday Mirror», μετά την αποκάλυψη ότι ο Ντίκι Άρμπιτερ, ετοιμάζεται να γράψει βιβλίο, στο οποίο αποκαλύπτει τα μυστικά της κατάρρευσης του γάμου του Καρόλου με την Νταϊάνα, αλλά θα κάνει αναφορά και στην διάλυση δύο άλλων βασιλικών γάμων!

Ο πρίγκιπας είναι «έξω φρενών», ανέφερε η «πηγή» στην εφημερίδα, επειδή βλέπει το γράψιμο του βιβλίου ως «προδοσία από ένα φίλο». Το βιβλίο αναμένεται να εκδοθεί από τις εκδόσεις Blink και σύμφωνα με τον συγγραφέα, θα μιλήσει με ειλικρίνεια για την ζωή στο παλάτι πίσω από τα παρασκήνια, όπως αυτός την βίωσε στα  δώδεκα χρόνια που υπηρέτησε την βασίλισσα.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, o 73χρονος συγγραφέας είναι ο πρώτος γραμματέας Τύπου που εργάστηκε στο Μπάκιγχαμ και πρόκειται να «βγάλει στη φόρα» τα «άπλυτα» της βασιλικής οικογένειας!

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι αξιωματούχοι του παλατιού ερευνούν το θέμα νομικά με στόχο να εμποδίσουν την έκδοση του βιβλίου, για το οποίο, όπως ισχυρίζονται, ο συγγραφέας του δεν έχει πάρει την ανάλογη άδεια, από τα πρόσωπα στα οποία θα αναφερθεί.

Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact