ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, καταφέρνεις σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις, να έχεις εσύ το «πάνω χέρι», κυρίως λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της ενισχυμένης διορατικότητας σου! Με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια σου, σε όλες τις καταστάσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν εδώ και καιρό και θα καταφέρεις να πετύχεις πολύ πιο εύκολα τους στόχους σου και τα σχέδια σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και «ψαρεύεις» ένα μυστικό που ξέρεις ό,τι ο σύντροφος σου, κρατά εδώ και καιρό από σένα! Γενικά, η σχέση σου, θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου σήμερα και ιδίως η σεξουαλική σου ζωή με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις κατακτήσεις, αφού η δύναμη της ερωτικής σου γοητείας, μπορεί να σε ωθήσει να σαγηνεύσεις τον οποιοδήποτε!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, βρίσκεις έμμεσους τρόπους για να σε τεστάρεις συνεργάτες και συναδέλφους, ώστε να δρομολογήσεις σωστά τα σχέδια σου! Οικονομικά, έχεις σίγουρα εύνοια και τύχη, καταφέρνοντας να βρεις λύσεις ακόμα και για παλαιά προβλήματα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, επιτέλους, όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, πράγμα που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Με τον Ήλιο πλέον απέναντι σου, στο Ζώδιο του Υδροχόου, οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι λύσεις έρχονται ευκολότερα τώρα, με την βοήθεια των γύρων σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, εκτιμά τις φροντίδες και τις προσπάθειες σου, γεγονός που βοηθά στην ομαλή πορεία της σχέσης σου μαζί του! Βρίσκετε μαζί τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσετε με ευκολία στους κοινούς ερωτικούς σας στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται σήμερα μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη, με ένα πρόσωπο που σε πραγματικά θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και ηρεμία!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συναδελφικές σου σχέσεις, βελτιώνονται και χαρακτηρίζονται από αρμονία και σωστή επικοινωνία! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή αναποδιές, κυρίως γιατί αμέλησες κάποια πράγματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, επικοινωνείς αποτελεσματικά, γεγονός που φέρνει σημαντικά οφέλη για σένα και επιπλέον οι άλλοι σε ευγνωμονούν λεκτικά, αλλά και με ανταποδώσεις, για την πολύτιμη βοήθεια και την εξυπηρέτηση που τους προσφέρεις! Η πρακτικότητα και η λογική σου, είναι σίγουρα τα δυνατά σου σημεία, βοηθώντας σε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει φλερτ με ένα άτομο σήμερα, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως η σημερινή ημέρα, δεν είναι τόσο παθιασμένη ή συναισθηματική, όσο θα ήθελες! Ωστόσο, μπορείς να είσαι σίγουρος, πως θα είναι εποικοδομητική και χρήσιμη για την σχέση σου, αφού μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο, βρίσκετε λύσεις, στα κοινά σας προβλήματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα έρθουν τώρα μόνιμες λύσεις, σε πολλά από τα προβλήματα σου! Επαγγελματικά, η απόδοσή σου βελτιώνεται και αυτό αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact