ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν και θα γίνουν σύμμαχοι σου, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου ή ονείρου! Γενικά όμως, με την σημερινή είσοδο του Ήλιου στο Ζώδιο του Υδροχόου, πολλά θα είναι τα απρόβλεπτα, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα, γιατί μπορεί να αφορούν ανατροπές, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες, που τώρα πρέπει να αρπάξεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έχεις διάθεση για μπόλικο φλερτ και αυτό το φλερτ ίσως εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συμπεριφορά και όχι μέσα από άμεση προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος απαιτείς από τον σύντροφο σου, την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου και αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα υπάρξουν ρήξεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι σωστές συνεργασίες, θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία στην καριέρα! Οικονομικά, πες όχι σε γρήγορες αποφάσεις και αυθόρμητες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα καταφέρνεις και κάνεις αισθητή τη παρουσία σου με κάθε τρόπο, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου! Με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις αλλά και τις συναναστροφές σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα αλλά και κάποιες φορές, πιο ψυχρά! Κι όμως! Αυτή σου η συμπεριφορά θα φέρει κοντά σου, μόνο αληθινούς και τίμιους σε σένα ανθρώπους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, διεκδικείς τώρα μια σταθερή, ουσιαστική και γεμάτη σιγουριά σχέση! Αυτή η ώριμη συμπεριφορά σου, θα φέρει ένα αξιόλογο άτομο ως κατάκτηση σου και πιθανόν να είναι ένα πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σήμερα σε γκρίνια και παράλογες απαιτήσεις, που ενδεχομένως να φέρουν διαμάχες και ψυχρότητα στην σχέση σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, ο σωστός προγραμματισμός, θα σώσει καταστάσεις! Επαγγελματικοί στόχοι και όνειρα, σήμερα επιτυγχάνονται και βελτιώνεται έτσι η πρόοδος σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, μετακινήσεις, ευχάριστα νέα, επαφές και συναντήσεις! Με τον Ήλιο πλέον στο φιλικό Ζώδιο του Υδροχόου, έχεις διάθεση για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, ελευθερία, κοινωνικότητα και εξερεύνηση και σε χαρακτηρίζει σίγουρα κέφι και ξεγνοιασιά! Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για προκλητικά ή αγενή αστεία, αφού ενδεχομένως κάποιοι θα προσβληθούν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου σε νέες γνωριμίες, αλλά φλέρταρε όσο πιο πολύ μπορείς και θα αισθανθείς πιο περιζήτητος και επιθυμητός από ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η καλύτερη ημέρα για μία συζήτηση με τον σύντροφο σου, για μία ψυχαγωγική έξοδο ή για την οργάνωση ενός ταξιδιού ή μίας εκδρομής!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες οικονομικές δυσκολίες που ίσως σήμερα έρθουν, οφείλονται κυρίως σε δικές σου υπερβολές! Επαγγελματικά, μέσα από επαγγελματικές επαφές και συναδελφικές σχέσεις, ένας μεγάλος στόχος, πραγματοποιείται!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact