ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Αιγόκερε, μπορείς να αναμένεις τις ανέλπιστες λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Ωστόσο μην ξεχνάς πως οι τρέχουσες καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο και υπομονή απ’ ό,τι συνήθως! Με τον Ήλιο πλέον στον Υδροχόο λοιπόν, μην βιάζεσαι και να πιέζεις καταστάσεις και γεγονότα! Σε επαφές και επικοινωνίες, φρόντισε αποφασιστικός, σοβαρός και μετρημένος!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια, καταστρέφοντας την κατά τ’άλλα ερωτική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι παραδόξως πιο ντροπαλός απ’ότι συνήθως στο φλερτ και στις ερωτικές επαφές! Κι όμως! Αυτό είναι που θα γοητεύσει και τους άλλους, αφού θα τους κινήσεις την περιέργεια!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι σε νέα ξεκινήματα στον τομέα της καριέρας, αν θες επιτυχία! Οικονομικά, θα υπάρξει εύνοια, σε κάθε σου κίνηση και υλοποίηση σχεδίου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος από σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο φίλε Υδροχόε και τα γενέθλια σου, μόλις ξεκίνησαν! Καταφέρνεις με την άμεση δράση σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, να πείθεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύεις μέσα από συναναστροφές και κοινωνικές επαφές! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, αρκετοί από τους στόχους σου, εκπληρώνονται και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος αν πραγματικά το θελήσεις και το αποφασίσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θες να κατακτήσεις και θα καταφέρεις να το πετύχεις πολύ πιο εύκολα, απ’ότι παλαιότερα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και συναισθηματισμού, με τον σύντροφο σου, αρκεί να αποφύγεις εντάσεις και ξεσπάσματα χωρίς λόγο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, μην παίρνεις κάποιες αυθόρμητες αποφάσεις και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, που ενδεχομένως να μετανιώσεις και επιπλέον, μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, χωρίς λόγο!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική για ενδοσκόπηση, λήψη σημαντικών αποφάσεων αλλά κυρίως, παρατήρησης και αξιολόγησης κάποιων γεγονότων και καταστάσεων, αλλά και του ίδιου σου του εαυτού! Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου! Παραδόξως σήμερα, δεν έχεις ίσως την διάθεση για κοινωνικοποίηση ή συζήτηση με τους γύρω σου και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υποκύπτεις σε κολακείες, κομπλιμέντα και μεγάλα λόγια, γεγονός που θα σε κάνει και πάλι, να πιστέψεις σε λάθος άτομα και να έχεις απατηλές ελπίδες για κάτι που δεν πρέπει! Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο, παράνομο και παρασκηνιακό! Πρόσεχε λοιπόν, ενδεχόμενες αποκαλύψεις, που μπορεί να σε βλάψουν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι αρκετά επιρρεπής σε παραλήψεις ή λάθη στην καριέρα και πρέπει να συγκεντρωθείς ακόμα πιο πολύ! Στις οικονομικές σου υποχρεώσεις, βρίσκεται από το πουθενά, μία αποτελεσματική λύση!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact