ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ζυγέ, τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση και την αίσθηση της απόλυτης ικανοποίησης! Με την είσοδο του Ήλιου στο φιλικό Ζώδιο του Υδροχόου, οι γύρω σου, θα σε βοηθήσουν σε αρκετούς από τους στόχους σου και επιπλέον, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου! Ξέρεις πλέον πολύ καλά πως να γοητεύσεις τα πλήθη και να γίνεις απόλυτα αγαπητός και περιζήτητος, αφού δρας άμεσα και αποτελεσματικά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και γενικά ο τομέας του έρωτα, θα είναι σίγουρα ευνοημένος απόλυτα! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι πολύ πιο δραματικός και απαιτητικός απέναντι στο σύντροφο, ωστόσο οι γεμάτες πάθος στιγμές, το δυνατό συναίσθημα, ο ρομαντισμός και οι ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου, θα τα διορθώσει όλα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά θα έχεις επίσης εύνοια και τύχη σήμερα, αρκεί να μην ρισκάρεις! Οποιαδήποτε επαγγελματική σου κίνηση σήμερα, στέφεται από απόλυτη επιτυχία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και λύσεων! Γενικά με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, εντείνονται τα βαθύτερα συναισθήματα σου, το ένστικτο σου και η διαίσθηση σου. Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και αυτό θα σε οδηγήσει σε σωστές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε με τον σύντροφο την θαλπωρή του σπιτιού και να απολαύσετε μία ταινία ή ένα δείπνο μαζί! Ιδανική ημέρα να συζητήσεις για συγκατοίκηση! Αν είσαι ελεύθερος, θα σου ξυπνήσουν σήμερα, αναμνήσεις σχετικά με ένα άτομο του παρελθόντος και μπορείς άφοβα να προσπαθήσεις για επανασύνδεση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, οικονομικά, έρχονται κάποια μικρά έξοδα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι! Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, πετυχαίνεις στόχους, μέσα από τις αρκετά βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι πολύ πιο εύκολες τώρα για σένα, χάρη στον σαφή και ορθό τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου! Γενικά, με τον Ήλιο πλέον στο Ζώδιο του Υδροχόου, θα έχεις πολλές ευκαιρίες τώρα, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε σήμερα, με περισσότερη υπευθυνότητα και συναίσθημα από μέρους σου, να κάνεις μία σημαντική συζήτηση με τον σύντροφό σου, ώστε να λύσετε προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ, ακόμα κι αν δεν καταλήξει κάπου όλο αυτό! Σημασία έχει πως θα νιώσεις ιδιαίτερα επιθυμητός και ερωτεύσιμος μέσα από επικοινωνίες και επαφές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε αγχώνουν κάποια μικρά έξοδα σήμερα, που αφορούν μετακινήσεις ή κάποιο όχημα! Επαγγελματικά, μία προβληματική συναδελφική σχέση, διορθώνεται και βελτιώνεται!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact