ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Μπορεί ο Ερμής (κυβερνήτης σου, Δίδυμε) να είναι ανάδρομος, αλλά εσύ δεν πτοείσαι με το παραμικρό! Η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο, σήμερα. Καλύτερα όμως να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει με ήδη υπάρχοντα θέματα, που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς, αλλά σε βεβαιώνω (και μαζί μου τ’ άστρα), ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σε απορροφάει τόσο πολύ η καθημερινότητα, Δίδυμε. Φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με το ταίρι σου ώστε να ισορροπήσεις και μερικά θέματα στη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα μπορέσεις να προωθήσεις σχέδια, που έχεις ξεκινήσει στο παρελθόν. Συνεργασίες και αλλαγές ευνοούνται. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοούνται από τ’ άστρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Από σήμερα, Καρκίνε μου, κοίτα να ρυθμίσεις κάποια θέματα του παρελθόντος που σε αγχώνουν και να επεξεργαστείς στο νου σου τις ιδανικότερες λύσεις. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό από τρίτους. Πάρε μια βαθειά ανάσα. Άλλη μία. Ωραία, αυτό εννοούσα, ευχαριστώ. Οι πλανήτες επίσης δείχνουν και ξεκαθαρίσματα παλιών καταστάσεων, που μέχρι τώρα μπορεί μεν να βίωνες σε στασιμότητα, αλλά στην πορεία, να ξέρεις, ότι θα βρεθούν οι καλύτερες επιλογές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου, Καρκίνε, δίνεις πάρα πολλά και οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πραγματικά γερές. Για να τις ενισχύσεις ακόμη παραπάνω, καλό είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, μην αγχώνεσαι, σε βεβαιώνω ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς τη βοήθεια των συνεργατών σου, Καρκίνε, αλλά και τα σχέδια που έχεις στον επαγγελματικό τομέα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact