ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Από σήμερα, Αιγόκερε, θα μπορέσεις να κινηθείς με πιο δυναμικό τρόπο. Σε πολλές καταστάσεις, που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα καθώς σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου, θα κάνεις επιτέλους πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα. Πρέπει βέβαια, μερικά πράγματα να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις όμορφα σήμερα με το ταίρι σου, Αιγόκερε, και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για κάθε τι που σε προβληματίζει. Είναι σίγουρο ότι μετά θα έχεις καλύτερη ψυχολογική διάθεση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι βάσεις που έχεις βάλει στη δουλειά σου είναι ισχυρές, Αιγόκερε. Αυτή την περίοδο, μπορείς να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα ζητήματα νόμου (δε θέλω να ξέρω περισσότερα).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αχ, Υδροχόε, αχ, αχ, αχ. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές. Μην ξεχνάς όμως ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και δεν πρέπει να κάνεις βιαστικά βήματα, αφού μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά δε θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα πάντως θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα, που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα. Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, μην αγχώνεσαι, σκέψου και θα δεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα βλέπεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και αρχίζεις και κάνεις κινήσεις για τα επόμενά σου βήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς (τι μπορείς, επιβάλλεται) να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact