ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα, Κριέ μου, αφού όμως ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου, θυμίζω, είναι πολλές. Αρχίζεις, όπως δείχνει το ωροσκόπιό σου, και κινείσαι με πολύ δυναμικό τρόπο, για να τελειώσεις (επιτέλους) με όλα αυτά που σε αγχώνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στον Τοξότη, Κριέ, θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δώσεις πολλά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει καλύτερα. Και αν δεν έχεις ταίρι, κάποια φλερτ μπορεί να υπόσχονται πολλά παραπάνω απ’ όσα νομίζεις…
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Κριέ μου, πάει πολύ καλά και θέλεις να κάνεις πάλι αλλαγές, ώστε να την κάνεις αποδοτικότερη. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διότι θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές πάντως και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Παρόλο που ο Ερμής, Ταύρε, είναι ανάδρομος εσύ αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου. Αυτό θα σε κάνει να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα, κι έτσι θα μπορείς να αποδίδεις με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε μόνο να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό για ό,τι προσπαθείς και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα, που μπορεί να μην είναι ακόμη κοντά στην ολοκλήρωσή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις κάποιες συζητήσεις, Ταύρε, με το ταίρι σου και μερικά πράγματα δεν θα στα λέει ξεκάθαρα. Φρόντισε να μην φορτιστείς, αλλά να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς ζητάς εσύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Ταύρε, μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις, αλλά σε κάποιες προτάσεις καλό θα είναι, πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact