ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, Ζυγέ μου, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις (ομιλώ και ως προπονητής σου). Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου, ενώ δε θα σου μένει χρόνος για να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου. Πρέπει να προσέξεις τη διατροφή σου, καθώς τον τελευταίο καιρό κάνεις αρκετές καταχρήσεις (εκείνη την ώρα είναι ωραία, αλλά μετά έρχεται ο «λογαριασμός», ξέρω τι σου λέω).
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου, Ζυγέ, φρόντισε να εξηγήσεις στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις και θα δεις ότι όλα θα λυθούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, συνέχισε με τους ρυθμούς που έχεις και είναι σίγουρο ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία! Στα οικονομικά, μπορείς μεν να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις σήμερα νέες συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο καινούργιος τρόπος σκέψης σου, Σκορπιέ, σε οδηγεί σε μια περίοδο ανανέωσης και αναθεώρησης όλων των καταστάσεων στη ζωή σου. Από σήμερα και στο εξής θα συνειδητοποιείς τι σε ενοχλεί και αυτόματα, χωρίς πολύ σκέψη, θα το διώχνεις από την ζωή σου. Προχώρα με τον τρόπο που ξέρεις και η επιτυχία θα είναι δική σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις, Σκορπιέ, να περάσεις μαζί με το σύντροφό σου όμορφα και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι το μέλλον σου επιφυλάσσει πολλές και καλές εκπλήξεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, Σκορπιέ, και οι αποδόσεις που καρπώνεσαι μπορούν να ξεπεράσουν δύσκολες καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές όμως για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, Τοξότη, θα είναι πολλές. Πρέπει όμως με σύνεση και προγραμματισμό να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις. Μπορείς, ευτυχώς, και διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά έχουν αγνές προθέσεις για σένα. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και τα άστρα δείχνουν, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, Τοξότη, είναι η καλύτερη περίοδος για τη σχέση σου και θα καταφέρεις να διορθώσεις όποια κατάσταση μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα. Σε σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο θα συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα, που θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, μην μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις και είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου, φευ, δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς σωστά, λοιπόν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact