ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Δευτέρα 18 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, με τον Ερμή στον Ζυγό να είναι από σήμερα, σε ορθή πορεία, επικεντρώνεσαι στο σπίτι και την οικογένεια! Είσαι ώριμος και μπορείς να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, με ηρεμία, συναίσθημα και σύνεση. Συγγενικές σχέσεις εξομαλύνονται, όπως και λύνονται θέματα που είχαν προκύψει σε μία υπόθεση με ακίνητα. Πέρασε όμορφα, με τα άτομα της οικογένειας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα πρόσωπο από το ερωτικό παρελθόν, θα σε προσεγγίσει σήμερα! Μην παρασύρεσαι σε μία σχέση, που είχες ξεγραμμένη, πριν το σκεφτείς ώριμα και κυρίως πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις του άλλου! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, θα έχεις! Κάποια έξτρα έξοδα θα προκύψουν για το σπίτι ή ένας συγγενής, θα ζητήσει την οικονομική σου βοήθεια!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μέσα από συνομιλίες και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα, φίλε Λέοντα! Είσαι συμπαθής, κοινωνικός και δημοφιλής και ενισχύεις τα εκφραστικά σου ταλέντα και την πειθώ σου, γεγονός που σε βοηθά να πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς! Ετοιμάσου, με τον Ερμή στον Ζυγό να κινείται από σήμερα, σε ορθή πορεία, για ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις ευκαιρίες σήμερα, για νέα ερωτικά ξεκινήματα, βελτίωση σχέσεων, φλερτ και νέες γνωριμίες! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η επικοινωνία με το άλλο σου μισό, είναι στα καλύτερα της και μπορείς εύκολα να τον πείσεις, για αυτό που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα βρεις λύσεις για ένα οικονομικό ή επαγγελματικό! Καλή ημέρα για επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία ή πρόταση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, με τον Ερμή στον Ζυγό να είναι από σήμερα ορθόδρομος, θα καταφέρεις, να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, να μιλάς ουσιαστικά και ορθά και να επικοινωνείς μόνο με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς να στηριχτείς πάνω τους! Ένας στόχος σου, εκπληρώνεται μετά από υπομονή, αλλά και επιμονή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συναισθηματική σταθερότητα και βεβαιότητα θα απολαύσεις σήμερα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Ετοιμάσου για αισθησιακές στιγμές, αν είσαι δεσμευμένος και για μία ερωτική εξομολόγηση, από ένα πρόσωπο που δεν περίμενες, αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αφήνεις την αναβλητικότητα, να σε φέρει σε σημείο να χάσεις επαγγελματικές ευκαιρίες! Οικονομική άνοδο θα έχεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact