ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Δευτέρα 18 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Πρέπει σήμερα να δείξεις την ωριμότητα και την σοβαρότητα σου Αιγόκερε και να βγεις κερδισμένος! Μπορείς να καταφέρεις πολύ ουσιαστικά πράγματα , σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής, αρκεί να εκμεταλλευτείς σωστά και έξυπνα τον Ερμή στον Ζυγό που είναι από σήμερα, σε ορθή φορά και να ασχοληθείς με την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις νέες γνωριμίες και αξιόλογο φλερτ, αναμένονται σήμερα για τους ελεύθερους! Επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από σωστή επικοινωνία, θα έχεις αν είσαι δεσμευμένος! Μία όμορφη και εποικοδομητική ερωτική ημέρα θα έχεις πάντως, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική στιγμή για οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές και αποφάσεις, αφού η επιτυχία είναι εδώ και θα απολαύσεις αναγνώριση στις προσπάθειες σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, με τον Ερμή στον Ζυγό, να είναι από σήμερα σε ορθή φορά, μπορείς να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις και ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ταξίδια! Ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά και κερδίζεις ξανά αισιοδοξία και φυσικά διάθεση για ψυχαγωγία και καλοπέραση! Είσαι ευχάριστος, δημοφιλής και επικοινωνιακός, γεγονός που σε βοηθά σημαντικά στην κατάκτηση των προσωπικών σου στόχων και σκοπών!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πάθος και αισθησιασμός χαρακτηρίζουν την σημερινή ημέρα! Ο ερωτισμός και η γοητεία που αποπνέεις, δεν θα αφήσουν αδιάφορο το άτομο που σε ενδιαφέρει! Οι πιο τυχεροί θα απολαύσουν ατέλειωτες καυτές στιγμές με το αντικείμενο του πόθου τους, είτε είναι δεσμευμένοι, είτε ελεύθεροι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις, φαίνονται πιο προσιτές, λόγω της αυξημένης διορατικότητας σου! Βρίσκεις σήμερα, μία οικονομική λύση που ήθελες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με τον Ερμή στον Ζυγό, να κινείται από σήμερα σε ορθή φορά, θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις συναισθηματικές σου ανάγκες και τις βαθιές επιθυμίες. Είσαι ιδιαίτερα ικανός να διαβάζεις τις προθέσεις των γύρων σου για σένα! Με συμμάχους την διαίσθηση σου και την διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεται η ψυχή σου, αλλά και ποιοι πραγματικά είναι έντιμοι απέναντι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ιδιαίτερα συντροφική και τρυφερή η σημερινή μέρα για τους δεσμευμένους, που απολαμβάνουν πάθος και ρομαντισμό! Οι ελεύθεροι έχουν μία μεγάλη ευκαιρία για σχέση ή μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα γοητευτική και διαφορετική, από αυτά που έχουν συνηθίσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα πετυχαίνουν οι συνεργασίες σου και είναι θετικές οι σχέσεις σου με συναδέλφους! Μία οικονομική συμφωνία ή είδηση, σου δίνει χαρά!

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact