ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Δευτέρα 18 Οκτωβρίου

Ο Ερμής στον Ζυγό. από σήμερα σε ορθή πορεία και ανακουφίζει από επικοινωνιακά προβλήματα ή από προβλήματα στις μετακινήσεις, τους Παρορμητικούς του Ζωδιακού!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η ημέρα χαρακτηρίζεται από δικαιοσύνη, αρμονία, ηρεμία και ισορροπία, αγαπητέ Κριέ, με τον Ερμή στον Ζυγό, να κινείται από σήμερα σε ορθή φορά! Ευνοείσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι οποίες βελτιώνονται λόγω των δικών σου καλών εκφραστικών τρόπων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου! Θα διαπιστώσεις από εδώ και πέρα, πως όλα σταδιακά ισορροπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τέλεια ημέρα για ερωτικά σου είναι η σημερινή, αφού θα απολαύσεις όμορφες στιγμές και ηρεμία, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, ομορφαίνεις και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλούς θαυμαστές! Γενικά η αισθηματική ζωή, σου δίνει ικανοποιητικές εξελίξεις, που σε ηρεμούν και σε ανακουφίζουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε καριέρα, αλλά και χρήμα, καταφέρνεις να πετύχεις αυτό που θες! Αναγνωρίζεται η αξία και η προσπάθεια σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, με τον Ερμή στον Ζυγό, να κινείται από σήμερα ορθόδρομος, οφείλεις να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την ικανότητα που έχεις για οργάνωση και προγραμματισμό! Προσπάθησε να μην είσαι επιπόλαιος και να επικεντρωθείς σοβαρά σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας, ευεξίας και διατροφής, πετυχαίνοντας σε αυτούς τους τομείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φλερτ, θαυμαστές, κατακτήσεις και νέες γνωριμίες θα έχεις αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να σε το ταίρι σου, με ποικίλους τρόπους! Μία απόλυτα συναισθηματική και τυχερή μέρα, που κυλά ανάλογα με τις επιθυμίες και τους στόχους σου στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό αναγνωρίζεται, ακόμα και με επιπλέον οικονομικές αποδοχές!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, θα νιώσεις ιδιαίτερα δημοφιλής, αγαπητός και περιζήτητος, σήμερα! Η κοινωνική σου ζωή και η κοινωνική φήμη σου, βελτιώνονται με τον Ερμή στον Ζυγό να είναι από σήμερα, σε ορθή φορά! Κατάλληλη ημέρα, για να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημιουργικότητα σε κάθε σου δραστηριότητα! Πέρασε όσο πιο όμορφα σήμερα και μην πεις όχι σε προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φλερτ, εξομολογήσεις, τηλεφωνήματα και μηνύματα θα έχεις σήμερα! Νέες γνωριμίες, αλλά και επικοινωνιακή προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος είναι πιθανά τώρα! Οι δεσμευμένοι, απολαμβάνουν συναίσθημα, συντροφικότητα και βελτιωμένη επικοινωνία με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις αγορές σήμερα, διότι μάλλον είσαι λίγο παραπάνω σπάταλος και αργότερα θα το μετανιώσεις! Επαγγελματικά, θα έχεις θετικές εξελίξεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact