ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Δευτέρα 18 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, με τον Ερμή στο Ζώδιο σου, να είναι από σήμερα σε ορθή φορά, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, έχεις συναντήσεις, χαρούμενες ειδήσεις και νέα, πολλές επικοινωνίες, χαρμόσυνες μετακινήσεις και λαμβάνεις θετικά μηνύματα και τηλεφωνήματα! Είσαι κοινωνικά περιζήτητος και αρκετά προσιτός επικοινωνιακά και αυτό θα φέρει καλές σχέσεις με γείτονες, αλλά και με αδέρφια ή γενικά συγγενείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νέες γνωριμίες θα σε ανανεώσουν αν είσαι ελεύθερος! Η επικοινωνία είναι το κλειδί στον έρωτα! Αν ήθελες να συζητήσεις κάτι ή να στείλεις ένα μήνυμα προσέγγισης, κάνε το σήμερα! Ιδανική ημέρα, για σένα που είσαι δεσμευμένος και θες να συζητήσεις με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, τις οποίες οφείλεις να τις εκμεταλλευτείς! Έρχονται προτάσεις και συμφωνίες σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, με τον Ερμή στον Ζυγό να είναι από σήμερα, σε ορθή φορά, οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και έχεις ανάγκη από την ζωή σου! Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις εσωτερική ανασκόπηση, συναισθηματική ευσυνειδησία, ανασυγκρότηση δυνάμεων, αλλά και τρόπο για να διαφυλάξεις τα μυστικά σου! Έρχονται αποκαλύψεις, που θα σε ωφελήσουν, σε αρκετούς τομείς της ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί από το πουθενά στο εργασιακό σου περιβάλλον! Οι δεσμευμένοι, καταφέρνουν μέσα από συζήτηση και ωριμότητα, να κάνουν το επόμενο βήμα, αφού σήμερα θα βάλουν γερές βάσεις στα κοινά τους όνειρα και επιδιώξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομική εύνοια θα έχεις και μάλιστα απρόσμενα! Στον τομέα της καριέρας όμως, λόγω κάποιων λαθών που θα κάνεις εξαιτίας της αφηρημάδας σου, θα υπάρξουν προβλήματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Είσαι ιδιαίτερα τυχερός φίλε Τοξότη και φανερώνεις τον αισιόδοξο και κεφάτο χαρακτήρα σου! Με τον Ερμή στον Ζυγό, να είναι από σήμερα σε ορθή φορά, είσαι κοινωνικός και πανέτοιμος για αλλαγές, αλλά και ανατροπή! Βρίσκεις τρόπους και ενισχύεις ή εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επικοινωνίες, επαφές και νέες γνωριμίες! Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός και δημοφιλής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, θα είναι ανανεωτικές για εσένα! Νέες γνωριμίες και φλερτ για τους ελεύθερους, αλλά και βελτίωση με την σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις! Πιθανόν ένας μεγάλος έρωτας γεννηθεί, μέσα από μία φιλία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προοδεύεις επαγγελματικά και οι ικανότητες σου αναγνωρίζονται! Οικονομικά, προσοχή χρειάζεται, γιατί βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact