ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Πέμπτη 14 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, απέφυγε να εκδηλώνεις απροκάλυπτα τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου σήμερα! Φρόντισε πριν ανοιχθείς επικοινωνιακά, να αναγνωρίσεις πρώτα εσύ ο ίδιος, τις βαθύτερες σκέψεις και τα «θέλω» σου! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να κάνεις πάρεις τις σωστές αποφάσεις και επιδίωξε συναισθηματική και ψυχική εκβάθυνση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την γοητεία και το μυστήριο που αποπνέεις και προσπάθησε να σαγηνεύσεις το άτομο του πόθου σου! Έρχονται αξιόλογες και γοητευτικές κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις παθιασμένες σεξουαλικές στιγμές με το ταίρι σου, αλλά πες όχι, σε καυγάδες και κόντρες, για λόγους ζήλιας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πετυχαίνεις αυτό που επιθυμείς, με τις διορατικές σου ικανότητες! Στα οικονομικά σου, θα έχεις θετικές εξελίξεις και σημαντικές λύσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να παραδεχθείς κάποια λάθη σου και να πλησιάσεις ξανά άτομα που είχατε απομακρυνθεί! Μπορείς να εξομαλύνεις σχέσεις, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. να αντιμετωπίσεις δυναμικά αλλά και καλοπροαίρετα, πρόσωπα και καταστάσεις και να νιώσεις ξανά αποδεκτός και αγαπητός! Επίσης, ένα νομικό ζήτημα, πιθανόν να σε απασχολήσει τώρα και ίσως βρει την τελειωτική λύση του!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν και υπόσχονται ένα όμορφο μέλλον! Ναι, η αρχή μίας αξιόλογης και σταθερής σχέσεις, μπορεί να είναι η σημερινή ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά, αλλά και ερωτικά με τον σύντροφο σου και απολαμβάνετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ισορροπία θα έχουν σήμερα οι συναδελφικές σου σχέσεις, όπως και οι συνεργασίες σου! Στον οικονομικό τομέα, απέφυγε βιαστικές αποφάσεις, που πιθανόν αργότερα να μετανιώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα είσαι πολύ αγαπητός, κυρίως για την βοήθεια που προσφέρεις, ανιδιοτελώς! Ύστερα από πολλές κρίσεις και δυσκολίες, ήρθε η ώρα να απολαύσεις την άνεση και τις ευκολίες που επιθυμείς, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να κλείσεις εκκρεμότητες, να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου, αλλά και την εμφάνιση σου με πολλούς τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μπορεί να εξελιχθεί μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να σου αλλάξει όλη την καθημερινότητα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μην παραπονιέσαι και γκρινιάζεις χωρίς ουσιαστικό λόγο, διότι πολύ πιθανόν να προκληθούν παρεξηγήσεις στην σχέση σου και να χαλάσεις την ευνοϊκή ατμόσφαιρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται και μπορεί να πετύχεις, αυτό που θες στον εργασιακό τομέα! Στον οικονομικό τομέα, κλείνεις εκκρεμότητες και επιτέλους απαλλάσσεσαι από το άγχος!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact