ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Πέμπτη 14 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα καταφέρνεις και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους, χωρίς καν να προσπαθήσεις ιδιαίτερα! Απολαμβάνεις την ημέρα με κέφι, αυτοπεποίθηση, πάθος και θέληση! Πες ένα μεγάλο ναι, χωρίς κανένα δισταγμό, σε στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης! Ιδανική ημέρα για δημιουργική απασχόληση με παιδιά, αλλά και προβολή της λαμπερής προσωπικότητας σου! Τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου και αυτό σου δίνει επιπλέον αυτοεκτίμηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το ταίρι σου, χαρακτηρίζεται από πάθος, συναίσθημα, χαρά, ειλικρίνεια και καθαρότητα! Οι ευκαιρίες για αλλαγή και βελτίωση της σχέσης σας, είναι πολλές και εσύ απλά πρέπει τις αρπάξεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ερωτική τύχη και εύνοια σήμερα! Μπορείς να απολαύσεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και επιτυχία στις ερωτικές επαφές σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα οικονομικά σου θέματα, λίγη προσοχή στην υπερβολική γενναιοδωρία σου στους άλλους! Στον επαγγελματικό τομέα, σε βοηθά την σημερινή ημέρα, η δημιουργικότητα σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα παρατηρήσεις πως είσαι, πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος, απ’ότι συνήθως! Επίσης, μία θετική εξέλιξη θα υπάρξει, σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια, κυρίως επειδή κάποιες συγκυρίες και καταστάσεις θα το απαιτήσουν! Γενικά, καταφέρνεις επιτέλους και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ψυχικές και συναισθηματικές ανάγκες σου και αφήνεις πίσω το αρνητικό παρελθόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην επηρεάζεσαι τόσο πολύ από τις γνώμες των άλλων και μην αφήνεις τις απόψεις τους, να σε παρασύρουν σε κινήσεις που δεν θες! Βασίσου στην διαίσθηση σου και όχι στις υποδείξεις των τρίτων, πριν κάνεις κάποιο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε εντάσεις και μουρμούρα και πες ναι σε μία ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου, ώστε να βρείτε λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα ορισμένες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, θα εξυπηρετήσουν απόλυτα τους στόχους τους! Οικονομικά υπάρχει άγχος, διότι δεν ξέρεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα έξοδα του σπιτιού!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή είναι σίγουρα μία αισιόδοξη και ευχάριστη ημέρα για εσένα! Καταφέρνεις και ξεχωρίζεις σε διάφορους τομείς για την διαλλακτικότητα σου και τις ξεχωριστές πρωτοποριακές ιδέες σου! Είσαι αγαπητός, περιζήτητος, δημοφιλής και οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα ζεστοί και καλοπροαίρετοι μαζί σου, γεγονός που θα εξυπηρετήσει τα «θέλω» σου! Τα γεγονότα, οι συγκυρίες, οι επαφές και οι συναναστροφές που θα σε απασχολήσουν τώρα, φέρνουν μόνο τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνική δραστηριότητα και φιλικές συναναστροφές, θα έχεις ποικίλες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ερωτικές επικοινωνίες και φυσικά, μπόλικο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς και ταυτίζεσαι με αυτά που σκέφτεται και αισθάνεται το ταίρι σου για σένα και περνάτε υπέροχα μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ένας υψηλός στόχος, πραγματοποιείται από το πουθενά! Οικονομικά, μην το παρακάνεις με τα περιττά έξοδα, γιατί θα το μετανιώσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact