ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Πέμπτη 14 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα ετοιμάσου να δεχτείς το ουσιαστικό ενδιαφέρον του περίγυρου σου και οι κινήσεις σου σε αυτό το γεγονός, θα είναι η ανάδειξη των προσόντων σου και σαφώς η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου! Μην ξεχνάς, πως οι κόποι σου ανταμείβονται, αρκεί να έχεις δουλέψει αρκετά πάνω στους στόχους σου και τις επιθυμίες σου! Η έντονη ανάγκη σου για σιγουριά και ασφάλεια, καθορίζει απόλυτα τις αποφάσεις και τους προσανατολισμούς των στόχων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις πολλά μηνύματα από ένα πρόσωπο, που ενδιαφέρεται καιρό τώρα για σένα! Μπορεί έως τώρα, να ήταν μάλλον επιφυλακτικός για ανοιχτή εξομολόγηση των αισθημάτων του και τώρα το πήρε απόφαση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς κόντρες λόγω ανούσιας ζήλιας και κτητικότητας, αφού τώρα, έχετε την ευκαιρία ως ζευγάρι, να απολαύσετε καυτές αισθησιακές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα θετικά ή αρνητικά! Οικονομικά, θα έχεις την ευκαιρία για μία ξαφνική αύξηση εσόδων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα έχεις σίγουρα μία δυναμική, ενθουσιώδη και αποφασιστική ανταπόκριση σε ο,τιδήποτε, κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου, αφού η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, σου δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείς τον ενέργεια, την λάμψη και το θάρρος σου, σε κάθε σου δραστηριότητα! Ωστόσο, μην παρασύρεσαι σε υπερβολές, νεύρα, απαιτήσεις, βιασύνη και έπαρση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη σε σχέση, απολαμβάνεις πάθος και τον ερωτισμό με τον σύντροφο σου! Ωστόσο, καλό θα είναι να πεις όχι στην τάση σου για παρορμητικότητα, εγωισμούς και ξεσπάσματα! Αν είσαι ελεύθερος, κάνε άφοβα το πρώτο βήμα και πάρε πρωτοβουλία, ώστε να πλησιάσεις με αυτοπεποίθηση, το άτομο που σε ενδιαφέρει! Οι πιθανότητες είναι πολλές να έχεις ανταπόκριση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, άρπαξε ξαφνικές ευκαιρίες και θα έχεις επιτυχία σήμερα! Οικονομικά, μείωσε τα περιττά έξοδα, διότι αργότερα θα το μετανιώσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, αυξάνεται η διαίσθηση και η διορατικότητα σου, η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου και η ανάγκη σου για ουσιαστική ηρεμία! Μπορείς λοιπόν να αναμένεις λύσεις και να σου ανοιχτούν νέοι δρόμοι ευκαιριών, σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και ίσως σε άγχωναν! Παρασκηνιακές κινήσεις και δράσεις, ευνοούνται! Ναι στα εποικοδομητικά σχέδια και τους έξυπνους προγραμματισμούς για το άμεσο μέλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, συνέχισε την ψύχραιμη σου συμπεριφορά και δεν θα χάσεις! Μείνε υπομονετικός απέναντι στον σύντροφο σου, χωρίς να αγχώνεσαι αν εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεται από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, γιατί σε ωθούν να κάνεις όνειρα και σχέδια, χωρίς ουσιαστικές βάσεις, γεγονός που θα φέρει απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου παρασκηνιακά στον επαγγελματικό τομέα και έτσι θα αποφύγεις σοβαρά προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν σήμερα! Οικονομικά, θα βρεις λύσεις από το πουθενά και επιτέλους διώχνεις το άγχος!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact