ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Πέμπτη 14 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα και είμαστε πιο φιλικοί, πιο ομαδικοί, πιο ανθρώπινοι! Παράλληλα όμως είμαστε και πιο ανεξάρτητοι, προκλητικοί και νευρικοί!

Όπως και να’ χει οι ευνοημένοι της ημέρας είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα οι φίλοι σου, θα θελήσουν την συντροφιά σου και την παρέα σου! Επιπλέον, γνωστοί και περίγυρος, θα σε βοηθήσουν έμπρακτα, όσον αφορά τους σκοπούς και τα σχέδια σου! Γενικά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από χαρά, ανεμελιά, κέφι και ενθουσιασμό και επιπλέον, μπορείς να αναμένεις κάποιες απρόσμενες, αλλά σίγουρα ωφέλιμες αλλαγές στην ζωή σου, αφού απαλλάσσεσαι από παλαιούς προβληματισμούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεται η σχέση σου με το ταίρι σου και περνάτε πολύ όμορφα! Το μόνο που οφείλεις να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για νεύρα και ξεσπάσματα ! Αν είσαι ελεύθερος, χωρίς να το αναμένεις, ένα νέο πρόσωπο έρχεται στην ζωή σου και μπορεί να σου αλλάξει όλη σου την ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, εκμεταλλεύεσαι τις πρωτοποριακές ιδέες σου, τις εκφράζεις και αυτό σε οδηγεί σε επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, θα έρθουν κάποια αναπάντεχα έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα έχεις το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των γύρω σου, στραμμένο πάνω σου! Ο δυναμισμός σου και η λαμπερή ενέργεια σου επανέρχονται, εκπληρώνεις στόχους και φιλοδοξίες, βάζεις γερές βάσεις σε θέματα που σε απασχολούν και βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Σταδιακά θα καταφέρεις να πετύχεις αρκετούς σκοπούς σου, χάρη στην ώριμη και την σοβαρή συμπεριφορά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να δείξεις με πράξεις την ουσιαστική αγάπη σου και την εντιμότητα σου στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει σίγουρος και ικανοποιημένος με την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα φλερτ στον χώρο της εργασίας σου, πολύ πιθανό να εξελιχθεί σε μία όμορφη, σοβαρή και σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πετυχαίνεις φιλοδοξίες με ευκολία! Οικονομικά, θα έχεις θετικές εξελίξεις, αλλά κα κάποια ευχάριστα νέα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, ξεχωρίζεις σήμερα, για το κέφι, την ετοιμότητα, αλλά και την οξυδέρκεια σου! Απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας, όλες τις χαρές της ζωής! Καταφέρνεις με την ειλικρινή και άμεση συμπεριφορά σου, να γίνεις ιδιαίτερα περιζήτητος, δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους! Μετατρέπεις τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες σου, σε δράση και υλοποιείς τις ιδέες σου! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για βιασύνη στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις νέες γνωριμίες, φλερτ, ερωτική περιπέτεια και χαρούμενα μηνύματα και τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να επιδιώξεις σήμερα, να κάνεις την σημαντική συζήτηση που εδώ και καιρό ήθελες να πραγματοποιήσεις με το ταίρι σου ή να οργανώσετε μαζί μία απόδραση, που ανανεώσει πλήρως την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η καριέρα, απαιτεί παραπάνω προσοχή, γιατί πιθανόν να κάνεις κάποιες λάθος κινήσεις, που θα μετανιώσεις! Ο οικονομικός τομέας, πλήττεται λόγω δικής σου υπερβολικής ανεμελιάς!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact