ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Σάββατο 16 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, καταφέρνεις σήμερα να διορθώσεις και να βελτιώσεις οικογενειακές σχέσεις, με πολλούς και διάφορους τρόπους! Θέματα με ακίνητα, λύνονται! Στο χώρο του σπιτιού, απολαμβάνεις στιγμές τρυφερότητας και αγάπης, βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι για θέματα που πιθανόν να προκύψουν, αλλά και για υποθέσεις που σε απασχολούν από παλιά, αφού τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις πληγές του παρελθόντος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, το ερωτικό παρελθόν θα επιστρέψει σήμερα! Ένας παλιός έρωτας θα επικοινωνήσει μαζί σου και να προθυμοποιηθεί να λύσετε τα παλιά σας λάθη! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις τα προβλήματα που είχατε τελευταία με το ταίρι σου και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πετυχημένες οι επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες σήμερα! Στα οικονομικά σου, βρίσκεις λύση σε ένα οικονομικό οικογενειακό πρόβλημα, επιτέλους!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, με το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, επαφές, συνομιλίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα ευνοούνται! Έρχονται χαρμόσυνα νέα και ειδήσεις, που σε ανανεώνουν! Χρησιμοποίησε την πειθώ και την οξυδέρκεια σου, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεπεράσεις δυσκολίες! Μία προβληματική σχέση με μακρινό συγγενή ή αδερφό λύνεται μπορεί τώρα να λυθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε μία βαθιά συναισθηματική συζήτηση, αφού αυτή θα είναι το κλειδί στην βελτίωση στην σχέσης σου με το ταίρι σου και η λύση στα προβλήματα σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και γνωριμίες, γεγονός που σε κάνει να ξεπεράσεις τοξικά πρόσωπα, που σε απογοητεύουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, καταφέρνεις και ξεχωρίζεις με τις ιδέες σου και θα έχεις επιτυχία! Στα οικονομικά, θα έχεις ένα πολύ καλό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Θα καταφέρεις σήμερα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα φίλε Παρθένε, να αρπάξεις ευκαιρίες, ώστε να νιώσεις και πάλι σιγουριά, αυτοπεποίθηση, βεβαιότητα και ηρεμία! Μπορείς τώρα να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και να εκπληρωθούν! Με τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα, την επικοινωνιακή σου ικανότητα και την πειθώ σου, θα αγγίξεις την κορυφή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ένα γεγονός που σχετίζεται με το ταίρι σου ή μία συζήτηση μαζί του, σε διαβεβαιώνει ότι είναι πιστός και αφοσιωμένος σε σένα! Επιπλέον απολαμβάνετε μαζί αισθησιακές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ένα αξιόλογο φλερτ, που ανταποκρίνεται στα γούστα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εύνοια σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές κάθε είδους! Στον τομέα της καριέρας, απέδειξε την αξία σου και ίσως αποκτήσεις τον έπαινο που επιθυμείς!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact