ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Σάββατο 16 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα λόγω του Τριγώνου Αφροδίτης-Χείρωνα, ακολούθησε το συναίσθημα σου, αλλά πάντα σε συνεργασία με την λογική σου και θα πετύχεις πολλούς από τους σκοπούς και τις φιλοδοξίες σου! Είσαι αδιαμφισβήτητα ικανός και κερδίζεις με την καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου, την εκτίμηση, τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρω σου! Κάποιες υποθέσεις οικογενειακές, δρομολογούνται και καταφέρνεις να βάλεις γερές βάσεις σε ότι σήμερα πετύχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάντε μία σοβαρή συζήτηση με το άλλο σου μισό, αφού ήρθε η ώρα να μιλήσεις ώριμα και λογικά, για το τι αισθάνεσαι και το τι χρειάζεσαι από την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, κάνε εσύ τώρα το πρώτο βήμα και προσέγγισε το άτομο που σε ενδιαφέρει! Η ανταπόκριση είναι πιθανή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να πετύχεις φιλοδοξίες! Οικονομικά, πες ναι σε συμφωνίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς σήμερα να απολαύσεις μία ημέρα γεμάτη ανεμελιά, χαρά και αισιοδοξία, λόγω του Τριγώνου Αφροδίτης-Χείρωνα! Τώρα είναι η ιδανική ώρα, για επαφές, κοινωνικοποίηση και επικοινωνίες! Επίσης, μπορείς να αναμένεις ένα καλό νέο ή είδηση, που θα σου επιστρέψει το χαμόγελο και θα σε φέρει πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός μεγάλου σου σκοπού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για φλερτ, για μία είδηση ή ένα μήνυμα, σου δίνουν χαρά και σε συναρπάζουν! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς σήμερα, να έρθει μία εξομολόγηση από καρδιάς, από το ταίρι σου, που πραγματικά θα ανανεώσει πλήρως την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, βελτιώνεις την σχέση σου, με τους συναδέλφους σου, αλλά και με ανωτέρους! Οικονομικά κάνεις ανούσια έξοδα που μετά θα μετανιώσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα μία είδηση ή μία συγκυρία, θα σου δώσουν την αυτοπεποίθηση που στερήθηκες τις προηγούμενες ημέρες, χάρη στο Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα! Αισθάνεσαι πλέον, πως μπορείς να εκπληρώσεις ουσιαστικές επιθυμίες, αφού η θέληση τώρα, γίνεται πράξη! Τα κεκτημένα σου είναι προστατευμένα και επιπλέον, ασχολείσαι με την εμφάνιση σου! Καλή ημέρα για έναρξη μίας διατροφής ή δίαιτας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές με το άτομο του πόθου σου, ο οποίος σου αποδεικνύει έμπρακτα την πίστη και την αφοσίωση του! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, δείχνει ουσιαστικό ενδιαφέρον για εσένα, ακόμα κι αν αυτό δεν γίνει άμεσα αντιληπτό από εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, με δυναμικότητα και επιμονή, πετυχαίνεις να διεκπεραιώσεις όλες τις εκκρεμότητες σου! Έρχονται νέες πηγές εσόδων και οικονομικές λύσεις!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact