ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Σάββατο 16 Οκτωβρίου

Συναίσθημα και λύσεις θα έχουμε στα ερωτικά μας!

Επιπλέον, οι οικονομικές μας εκκρεμότητες, κλείνουν! Ευχαριστούμε το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, λοιπόν!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η ιδανική μέρα σήμερα, για σένα φίλε Κριέ, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, ώστε να βελτιώσεις και να διορθώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Είσαι πολύ αγαπητός, ευγενικός, διαλλακτικός, κοινωνικός και αυτό σε κάνεις συμπαθή, δημοφιλή και περιζήτητο! Μην φοβηθείς να υποστηρίξεις τις απόψεις σου, αφού οι άλλοι είναι σίγουρα πιο δεκτικοί! Απαλλάσσεσαι από αδικίες που σε πλήγωσαν και από ασταθείς καταστάσεις που σε άγχωναν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με ένα νέο φλερτ και λες όχι σε παλιές τοξικές σχέσεις και πρόσωπα που σε πλήγωσαν! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία τέλεια ημέρα για την σχέση σου! Ένα μεγάλο βήμα αποφασίζεις τώρα με το ταίρι σου και ξεπερνάτε μαζί παλαιά προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα έχεις πετυχημένες συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, θα πάρεις κάποιες λανθασμένες αποφάσεις, που ίσως αργότερα θα μετανιώσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Θα μπορέσεις σήμερα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, αγαπητέ Ταύρε, να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητα σου, να οργανώσεις όπως πρέπει τον χρόνο σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά και να κάνεις θετικές αλλαγές σε εμφάνιση, σε διάθεση και φυσική κατάσταση! Επιπλέον, καταφέρνεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή, κυρίως λόγω των μετρημένων και ώριμων εκφραστικών σου μέσων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου, μπορεί να στερηθεί σήμερα το συναίσθημα ή και το πάθος, κυρίως διότι δεν θα υπάρχει χρόνος! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας που σε απασχολεί μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, τώρα θα πάρει νέα τροπή και εσύ θα πρέπει να προσαρμοστείς έξυπνα, στα νέα δεδομένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, είναι η κατάλληλη στιγμή για συμφωνίες, επιτυχία και πρόοδο! Τα οικονομικά σου διορθώνονται, αφού κλείνεις εκκρεμότητες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα περνάς υπέροχα με ποικίλους τρόπους! Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, είσαι το επίκεντρο της προσοχής, είσαι κεφάτος, δημιουργικός και δημοφιλής! Η τύχη είναι σιγουρα με το μέρος σου σε ό,τι κι αν κάνεις! Διεκδικείς επιθυμίες, στόχους και φιλοδοξίες και τα πετυχαίνεις! Οι άλλοι σε γεμίζουν επαίνους, κομπλιμέντα και λόγια θαυμασμού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ξεπερνάς με το ταίρι σου κάθε προβληματισμό και δυσκολία και απολαμβάνετε μαζί τον ερχομό ρομαντικών, παθιασμένων και παραμυθένιων ερωτικών στιγμών! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ερωτικές εξομολογήσεις, κατακτήσεις, γνωριμίες, φλερτ και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητα σου, αλλά και η τύχη που έχεις τώρα, σε οδηγούν στην επαγγελματική αναγνώριση και επιτυχία! Η ημέρα παρουσιάζει εύνοια και στα οικονομικά σου ζητήματα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact