ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Σάββατο 16 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα έρχεται το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα και σε βοηθά να ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα, πληγές και παλαιά τραύματα! Επιπλέον εκπληρώνεις στόχους και επιθυμίες, φίλε Ζυγέ! Σε χαρακτηρίζει διαίσθηση, διορατικότητα, συναίσθημα, ευαισθησία, καλοπροαίρετη συμπεριφορά, έμπνευση και γοητεία! Διεκδίκησε τους στόχους σου, χρησιμοποιώντας τα ικανά εκφραστικά σου μέσα και το επικοινωνιακό σου ταλέντο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται ερωτικές εξομολογήσεις που θα σε συναρπάσουν και ξεχνάς τα παλιά, που μέχρι τώρα σε πλήγωναν! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις απόλυτη συναισθηματική ικανοποίηση, μέσα από τρυφερές, συναισθηματικές συζητήσεις με τον σύντροφο! Ναι, επιτέλους, βρίσκετε από κοινού, την λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, η διαίσθηση σου, είναι σίγουρα ο καλύτερος συνεργάτης σου, στην προσπάθεια σου να πετύχεις! Οικονομικά, πιθανόν να κάνεις περιττές σπατάλες, λόγω παρορμητικότητας και γενναιοδωρίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, τα μυστικά σου, διαφυλάσσονται με επιτυχία, ενώ αποκαλύψεις που αφορούν άλλους, σε ωφελούν σε πολλούς τομείς της ζωής σου! Η διαίσθηση και η διορατικότητα σου, εξυπηρετούν κάθε σου κίνηση και επικοινωνία, αφού σίγουρα, θα σου δείξουν τον δρόμο τον σωστό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, θα σε απασχολήσει ένας απαγορευμένος έρωτας, που σε συναρπάζει και σε παρασύρει σε κρυφές ιστορίες! Επιπλέον, θα έχεις μία αποκάλυψη ενός κρυφού θαυμαστή σου, που εδώ και καιρό έχει αισθήματα και πόθο για σένα, αλλά εσύ δεν το είχες καν υποψιαστεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, καταφέρνεις και βγαίνεις νικητής, απέναντι σε εχθρούς και ανταγωνιστές! Οικονομικές δυσκολίες, επιτέλους ξεπερνιούνται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, έρχονται σήμερα θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και ευκαιρίες να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους. Με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν, σου βρίσκουν λύσεις, αποφέροντας σου σημαντικά οφέλη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις και βελτιώνεις στο έπακρο και με πολλούς τρόπους την σχέση σου! Ωστόσο απέφυγε ρήξεις και προκλητική συμπεριφορά προς τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και κατακτάς το πρόσωπο που ποθείς, το οποίο μαγεύεται από το συναρπαστικό σου ταπεραμέντο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, θα υπάρξουν πολλά προβλήματα και ενδεχομένως ανατροπές! Οικονομικά έχεις τύχη, απλά οφείλεις να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες, για να πετύχεις αυτό που θες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact