ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τετάρτη 13 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα σου προσφέρει τύχη, σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Μπορείς να βρεις ελεύθερο χρόνο, ώστε να περάσεις όμορφα, αλλά και εποικοδομητικά, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές! Εκμεταλλεύσου την δημιουργικότητα και την λάμψη σου, σε κάθε σου δραστηριότητα και θα ανταμειφθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα απολαμβάνεις την αισθηματική σου σχέση, με κάθε τρόπο! Η ημέρα, χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, πάθος, αλλά και ερωτική σιγουριά! Αυτή είναι η ημέρα, όπου θα μπουν γερές βάσεις στο δεσμό σου, που τις χρειάζεται για την μελλοντική του εξέλιξη! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μια νέα γοητευτική γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον και σταθερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ναι πες σε πρωτοβουλίες και σε μία σημαντική επαγγελματική κίνηση και θα έχεις σίγουρη επιτυχία! Τα οικονομικά σου δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερες μεταβολές!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ευνοεί σήμερα τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Επίσης, σου δίνεται η ευκαιρία, να ξεπεράσεις κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, ώστε να κάνεις τώρα νέα ξεκινήματα! Αν πρόκειται να μετακομίσεις, τώρα είναι η ιδανική ημέρα, για να το πάρεις απόφαση! Ναι σε πρωτοβουλίες, που αφορούν τις συγγενικές σου σχέσεις, που τώρα διορθώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με το ταίρι σου, μετά από ώριμη συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μία επανασύνδεση, είναι πάρα πολλές! Ακόμα κι αν δεν πάρει το άλλο άτομο την πρωτοβουλία, κάνε εσύ την πρώτη κίνηση, αλλά με τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια παλαιά προβλήματα στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, λύνονται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σου προσφέρει σημαντική βοήθεια, για να βελτιώσεις τη ζωή σου! Οι σχέσεις και οι συναναστροφές με τους γνωστούς, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες, θα βελτιωθούν σημαντικά! Έχεις την ικανότητα να μεταδίδεις ορθά τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σου και έτσι πείθεις εύκολα κάθε συνομιλητή σου! Ήρθε η στιγμή να νιώσεις ότι επιτέλους οι προσπάθειες σου, ανταμείβονται και πως άξιζε η κούραση της τελευταίας περιόδου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεις μπροστά σου να ανοίγονται νέοι δρόμοι για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο στα “θέλω” σου και στα ιδανικά που έχεις για την υπάρχουσα σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, τα νέα, τα μηνύματα, οι γνωριμίες που έρχονται σήμερα, όπως και το φλερτ, φέρνουν χαμόγελα και ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα για επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες, υπογραφές και έγγραφα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΚ από τη Naval Group – Δίνει τις Βelharra με Aster 30 B1

ΣΟΚ από τη Naval Group αφού με ανακοίνωσή…

Κωσταράκος για ευρωστρατό: Εφικτή πραγματικότητα ή ηθελημένη αυταπάτη;

Τις πιθανότητες δημιουργίας Ευρωπαϊκού Στρατού, αναλύει ο στρατηγός,…

Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις για το κόμμα Γιαννακόπουλου

Τον τελευταίο καιρό σύντροφοι δημοσιεύματα στον Τύπο κάνουν…

Ο σύμβουλος του Ερντογάν προέβλεψε πόλεμο ΗΠΑ-Τουρκίας

Ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μεσούτ Χακί…

Γιατί είναι σπουδαία η ελληνογαλλική συμφωνία – Οι τρεις λόγοι

«Πρόκειται για μια συμφωνία, η οποία αναβαθμίζει στρατηγικά…

Νάρκωνε την σύζυγό του και καλούσε αγνώστους να την βιάζουν

Μία πρωτοφανής υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας…

Salt Bae: Χαμός στη Βρετανία για τo νέο «σφαγείο» του στο Λονδίνο

Διασύρουν τον γνωστό βρωμύλο Τούρκο σεφ οι βρετανοί…
contact