ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τετάρτη 13 Οκτωβρίου

Για αυτούς που θέλουν σταθερότητα και ουσιαστικές εξελίξεις, στα ερωτικά και οικονομικά τους ζητήματα, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα!

Εμπιστευόμαστε το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, θα σου δώσει την δυνατότητα, να “προσεγγίσεις” κάποιες βαθιές σκέψεις σου, ώστε να κάνεις πραγματικότητα μεγάλες και ουσιαστικές επιθυμίες, που έως τώρα, κρατούσες κρυμμένες. Μην αποκαλύπτεις σε κανένα πρόσωπο το ο,τιδήποτε και διαφύλαξε όσο πιο πολύ μπορείς τα μυστικά σου και κινητοποιήσου μονάχος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας παρελθοντικός έρωτας, ανεκπλήρωτος και παρασκηνιακός, είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει τώρα! Κάποια γεγονότα που τον αφορούν, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις και να ξαναγίνεις έγκαιρα, έντιμος, λογικός, προσγειωμένος, συγκρατημένος και κυρίως επιφυλακτικός σε μεγάλα λόγια που ακούς! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σεξουαλικός τομέας, είναι πιο καυτός από ποτέ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην επαγγελματική ζωή, θα υπάρξει μία αποκάλυψη, η οποία εξυπηρετεί απόλυτα, τις επιθυμίες και τους σκοπούς σου! Στον οικονομικό τομέα, οι εξελίξεις θα είναι πολλές και αρκετά ευνοϊκές!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, είναι απόλυτα θετικό για εσένα! Έχεις κανότητα να καταφέρεις να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την εξέλιξη και την μετέπειτα πορεία των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Ισορροπείς με επιτυχία, συναίσθημα και λογική και έτσι θα κάνεις σημαντικές ουσιαστικές αλλαγές και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, υποδέχεσαι την ιδανική ημέρα για να βελτιώσεις σε βάθος την συντροφική σου ζωή! Μία πρόταση, ένα μήνυμα ή μία εξομολόγηση από τον σύντροφο σου, θα σε κάνει να νιώσεις πιο ικανοποιημένος και σίγουρος από ποτέ, όσον αφορά την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις την έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής, ουσιαστικής και πολλά υποσχόμενης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις σήμερα, αφού θα σου δοθεί μία σπουδαία ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα! Πες ναι σε οικονομικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις, ώστε να πετύχεις άμεση αύξηση εσόδων!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα βελτιώσει την καθημερινότητα σου, τα πρακτικά θέματα που σε απασχολούν, αλλά και τον ίδιο σου εαυτό, από κάθε άποψη! Τη σημερινή ημέρα, θα έρθουν κάποιες απόλυτα θετικές αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν, να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και σαφώς πιο ευχάριστη, όπως επίσης και να βελτιώσεις εσένα τον ίδιο! Ιδανική ημέρα για αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με αλλαγές στην εμφάνιση και έναρξη διατροφής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια παρελθοντικά λάθη, που έκανες στην ερωτική σου ζωή, σήμερα βρίσκουν την λύση που ήθελες! Οι προσπάθειες σου για την υπάρχουσα σχέση σου, αναγνωρίζονται από τον σύντροφο και θα ανταμειφτούν πλήρως τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε έναν έρωτα που εξελίσσεται στο επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί πιθανόν να εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι εμπειρίες του παρελθόντος, σε ωθούν να συμπεριφερθείς σωστά, ώστε να έχεις την επιτυχία που θες! Οικονομικά, θα έρθει μία ουσιαστική λύση, σχετικά με ένα πρόβλημα που σε απασχολεί!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact