ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τετάρτη 13 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, αποτελεί για σένα την απόλυτη ευκαιρία, να αυξήσεις την αυτοεκτίμηση σου με ποικίλους τρόπους! Έχεις σήμερα την δυνατότητα, να οργανώσεις ένα πρόγραμμα, που θα σε εξυπηρετήσει να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου ! Επιτέλους ηρεμείς και απολαμβάνεις επιτέλους τις μικρές χαρές της ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι επιτυχίες σου στον ερωτικό τομέα, είναι ουσιαστικές! Επιπλέον, η έναρξη μίας νέας όμορφης σχέσης με έναν άνθρωπο που μπορεί να αφοσιωθεί σε εσένα, είναι πιθανή σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ασθησιακές στιγμές, αλλά και ερωτική αξιοπιστία και ειλικρίνεια από το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, ανοίγουν νέες επαγγελματικές πόρτες, ιδίως αν ψάχνεις για μια νέα δουλειά! Οικονομικά, πες ναι σε συμβόλαια και συμφωνίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, σε ανταμείβει για όλες τις προηγούμενες σου προσπάθειες, αλλά και για τις όποιες απογοητεύσεις που είχες σε κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις! Το Εξάγωνο αυτό, θα φέρει θετικά αποτελέσματα, μακροπρόθεσμα, όπως επίσης και νέες ισορροπίες στις επαφές και τις συναναστροφές! Το μήνυμα της ημέρας είναι πάντως, πως η επιτυχία είναι σίγουρη, σε κάθε τομέα της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα, μια νέα συναρπαστική γνωριμία, που ενδεχομένως, να καταλήξει σε έναν ουσιαστικό έρωτα, που υπόσχεται πολλά! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με το ταίρι σου και ανανεώνετε τις προοπτικές και τις εξελίξεις που μπορεί να έχει η σχέση σας ή ο γάμος σας! Η απόφαση μίας επισημοποίησης, είναι επίσης πιθανή σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στην καριέρα, ιδίως αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο ή αν ψάχνεις για μία νέα εργασία! Οικονομικά, όλα τακτοποιούνται σταδιακά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, καταφέρνεις να αναζητήσεις τις εσωτερικές σου αξίες και τις ουσιαστικές ανάγκες σου, αλλά και να αναγνωρίσεις τις βαθιές επιθυμίες σου, ώστε να τις εκπληρώσεις! Κάνε έναν ωφέλιμο απολογισμό, ώστε να οργανώσεις σωστά τις επόμενες κινήσεις και δράσεις σου! Πες ναι, στην συνεργασία λογικής και διαίσθησης και οι αποφάσεις σου, θα είναι σίγουρα σωστές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, βάζεις τέλος σε αμφιβολίες και μπερδεμένα συναισθήματα, αφού όλα ξεκαθαρίζουν επιτέλους και βλέπεις την αλήθεια ακριβώς όπως είναι! Πετυχαίνεις στην σχέση σου αφοσίωση, σταθερότητα και διαφάνεια! Αν είσαι ελεύθερος, να περιμένεις θετικές εξελίξεις, όσον αφορά έναν έρωτα απωθημένο, παρασκηνιακό ή και παρελθοντικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της δουλειάς, θα έχεις θετικές εξελίξεις, λόγω της αυξημένης δημιουργικότητας σου! Οικονομικά, θα έχεις μόνο επιτυχία!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact