ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τετάρτη 13 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, αποτελεί εγγύηση για τους στόχους σου και σε αποζημιώνουν για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει! Αποχωρούν επιτέλους οι στεναχώριες που σου έδωσαν στο παρελθόν, πρόσωπα και σχέσεις που λανθασμένα βασίστηκες πάνω τους! Αισιοδοξείς και κερδίζεις πολλά στον φιλικό τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από φιλικές συναναστροφές, θα έρθουν λύσεις, για κάποια προβλήματα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα υποδεχθείς νέους ουσιαστικούς δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες, συναρπαστικές εμπειρίες και εξελίξεις και θα πραγματοποιήσεις ένα μεγαλεπήβολο συναισθηματικό όνειρο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχονται δυνατότητες που σου επιτρέπουν να κάνεις επαγγελματικά άλματα και να πετύχεις ουσιαστικά! Οικονομικά, απέφυγε οπωσδήποτε ανούσια και υπερβολικά έξοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σου δίνει επιτέλους την ευκαιρία, να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου και τον χρόνο σου! Αν το θες, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και στόχους! Σήμερα ξεφεύγεις από τις δύσκολες καταστάσεις και απαλλάσσεσαι από τοξικές σχέσεις! Βελτιώνεις απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, είσαι πλέον αποφασισμένος για κάτι πιο σοβαρό και επιφανές και κυρίως αποδεκτό από τους κοινωνικούς σου κύκλους κι έτσι αποφεύγεις απαγορευμένους έρωτες! Έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, είναι μία μεγάλη πιθανότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματική επιτυχία θα έχεις, ασφάλεια και εδραίωση! Οικονομικά, διευθετείς εκκρεμότητες που σε αγχώνουν!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα σε ευνοήσει πολύ, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις σήμερα, σε οποιονδήποτε τομέα! Έχεις την ευκαιρία, να πετύχεις μεγάλους στόχους, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, να αισιοδοξείς, να περάσεις όμορφα και να μπορείς να προχωρήσεις, στην υλοποίηση ιδεών και σκοπών! Να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και τις επαφές σου, όσο περισσότερο γίνεται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σου φέρει σίγουρα ουσιαστικές νέες γνωριμίες, ευχάριστο φλερτ και ευχάριστα μηνύματα και τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, κινητοποιήσου επικοινωνιακά προς το ταίρι σου, αφού ευνοούνται οι συζητήσεις που στοχεύουν στην οριστική λύση προβλημάτων ή την ενδυνάμωση της σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, έρχονται κάποια θετικά νέα ή προτάσεις και ωφέλιμα ξεκινήματα! Η ημέρα είναι ιδανική για οικονομικές συμφωνίες, συμβόλαια ή υπογραφές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact