ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για Τρίτη 29 Ιουνίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η αισιοδοξία σου επανέρχεται δριμύτερη! Η ανάγκη σου για μάθηση είναι ιδιαίτερα ισχυρή, καθώς επίσης και η επιθυμία σου να την μεταδίδεις στους άλλους, μέσα από επαφές, συναναστροφές επικοινωνίες και συναντήσεις! Θα διαπιστώσεις πως οι γύρω σου, σε θαυμάζουν για το έξυπνο μυαλό σου, το χιούμορ σου και το επικοινωνιακό σου ταλέντο! Σήμερα διψάς για ταξίδια, μετακινήσεις ασυνήθιστα ενδιαφέροντα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, παραείσαι ανεξάρτητος και διοχετεύεις τα συναισθήματα και την ενέργεια σου, σε προσωπικές ασχολίες, παρά στον σύντροφο σου, γεγονός που ίσως τον απογοητεύσει! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις χωρίς σταματημό και έτσι έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες και συναντήσεις, που θα σε ανανεώσουν πραγματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις κάποιες αναποδιές στις οικονομικές σου υποθέσεις σήμερα! Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της εργασίας, αφού η τάση σου για κόντρα, πιθανόν να φέρει παρεξηγήσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και διορατικός και δεν ανοίγεσαι πολύ στους άλλους, αφού εσύ μπορείς, μένοντας σιωπηλός, να καταφέρεις μέσα από μικρές λεπτομέρειες σε μία συζήτηση, να καταλάβεις τι γίνεται ή τι κρύβεται πίσω από τα λόγια του άλλου! Κάνεις δεν μπορεί να σε ξεγελάσει σήμερα, αφού αντιλαμβάνεσαι πλήρως, που ακριβώς βρίσκεσαι και ποιες είναι τις προθέσεις του συνομιλητή σου, απέναντι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως είσαι αρκετά και αδικαιολόγητα ζηλιάρης και υπερβολικά καταπιεστικός στον σύντροφο σου, ο οποίος θα πιστέψει πως αγνοείς τα αισθήματα του και την ανάγκη του για εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις εύκολα το άτομο που σε ενδιαφέρει ή μια νέα μυστήρια γνωριμία που θα προκύψει τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι ικανός και πετυχαίνεις βαθιές επιθυμίες! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές και μάλιστα απρόσμενες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα επικεντρώνεσαι στο πώς φαίνεσαι στα μάτια των άλλων και κατά πόσο γίνεσαι αποδεκτός από αυτούς! Ωστόσο, θα είσαι κάπως αναποφάσιστος, γεγονός που θα καθυστερήσει την δρομολόγηση κάποιων σχεδίων και σκοπών σου, αλλά οι καλές και βελτιωμένες διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα σε βοηθήσουν πολύ, ιδίως σε αποφάσεις! Λόγω του επικοινωνιακού σου ταλέντου και της πειθούς σου, μπορείς να νιώσεις ευτυχής και ασφαλής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος θα απολαύσεις μία ημέρα απόλυτα συντροφική και συναισθηματική! Η σχέση σου ενδυναμώνεται και ίσως μαζί με το σύντροφο σου σήμερα, να συζητήσετε και βρείτε πολλές λύσεις σε τυχόν προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μια νέα αξιόλογη και γοητευτική νέα γνωριμία, που ενδεχομένως να εξελιχθεί σε μια σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, ακόμα κι αν έχουν καθυστερήσεις! Οικονομικά, θα έρθουν με έξτρα έσοδα, μάλλον με την βοήθεια κάποιου τρίτου ατόμου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact