ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για Τρίτη 29 Ιουνίου

Αυξημένο το συναίσθημα και ενισχυμένη η διαίσθηση μας σήμερα με την Σελήνη στα Ψάρια! Ωστόσο προσοχή στην ασθενή μνήμη, στην αφηρημάδα και στην τάση για εξιδανίκευση!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα επικεντρώνεσαι στην ψυχολογία σου και στον ίδιο σου τον εαυτό! Καταφέρνεις να ξεπεράσεις φοβίες και άγχη πιο εύκολα από πριν! Κατάλληλη ημέρα, για να ασχοληθείς με τα καλλιτεχνικά ή με άλλες δημιουργικές δραστηριότητες! Σήμερα το μόνο που σε ενδιαφέρει, είναι να προσφέρεις το καλό στους άλλους και μέσα από τέτοιες πράξεις σου θα πάρεις χαρά! Επιπλέον όμως, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να γιατρέψεις και τις δικές σου πληγές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε σήμερα να μην αντιμετωπίσεις τον έρωτα με εξιδανικεύσεις και ουτοπίες! Πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να νιώσεις συναισθήματα μέσα σε ελάχιστο χρόνο και ύστερα να διαπιστώσεις πως αυτό το άτομο, δεν είναι αυτό που νόμιζες εξ αρχής! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε παράλληλες και παράνομες ερωτικές ιστορίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον χώρο εργασίας, οι εκκρεμότητες πιέζουν, αλλά εσύ είσαι αφηρημένος! Προσοχή! Οικονομικά, θα υπάρξουν μόνο θετικές εξελίξεις και ευχάριστα νέα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, οι προβληματισμοί σου σήμερα, έχουν να κάνουν με θέματα που αφορούν το σύνολο της κοινωνίας και τις ανθρωπιστικές ανάγκες! Πέρα από αυτούς τους τομείς που θα σε απασχολήσουν, θα ασχοληθείς και με τους φίλους σου! Η φιλία σήμερα, είναι για σένα, ένας πολύ σημαντικός τομέας και αποφασίζεις να βλέπεις μπροστά και είσαι αποφασισμένος να κάνεις τους φίλους σου, να κατανοήσουν πως όλα όσα λες μπορούν να γίνουν εφικτά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, στερείται η σχέση σου από πάθος και συναίσθημα , γεγονός που ίσως προκαλέσει αποξένωση από τον σύντροφο σου και πιθανόν να απογοητευτεί από την ψυχρή σου στάση. Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι περισσότερο με φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές, παρά τις κατακτήσεις και τις ερωτικές σου επιτυχίες! Ωστόσο, θα έχεις ευκαιρία για νέα γνωριμία μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ξεχωρίζεις για τις νέες ξεχωριστές ιδέες, οι οποίες σε βοηθούν στην ανέλιξη σου! Οικονομικά, μία λύση έρχεται στα ξαφνικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις, για να τους πετύχεις! Ξέρεις να προβάλλεσαι άψογα κοινωνικά, όπως επίσης και να κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση και των σεβασμό, των γύρων σου, αφού είσαι ώριμος, δυναμικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση! Θα καταφέρεις, μέσα από επαφές και συναναστροφές να κερδίσεις κοινωνική καταξίωση και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αποφύγεις δογματισμούς, ψυχρότητα και αρχηγικές τάσεις, απέναντι στον σύντροφο σου, απλά για να τον εντυπωσιάσεις και να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου! Αν είσαι ελεύθερος, λες όχι στο ανούσιο φλερτ και στις νέες γνωριμίες και ασχολείσαι με μια κατάκτηση σου, μέσα από τον εργασιακό σου χώρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πετυχαίνεις με ό,τι κι αν ασχοληθείς τώρα! Οικονομικά, τακτοποιείς πολλές από τις εκκρεμότητες σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact