ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για Τρίτη 29 Ιουνίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα αναζητάς την επιβράβευση από τους γύρω σου, γι’αυτό τους εξυπηρετείς και τους φροντίζεις, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις χρόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό, τις ανάγκες σου και τις υποθέσεις που πρέπει να τρέξεις για να διεκπεραιώσεις! Οργάνωσε λοιπόν καλύτερα τον χρόνο σου και μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σου, σε σημείο που ξεπερνά πολλές φορές τα φυσιολογικά όρια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και αποδεικνύεις την αγάπη σου με πράξεις και ουσιαστική φροντίδα στον σύντροφο. Η έλλειψη όμως τρυφερής και συναισθηματικής προσέγγισης από μέρους σου, θα απογοητεύσει τον σύντροφο, αφού θα αισθανθεί ότι είσαι ψυχρός απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος, εξελίξεις θα έχεις με ένα άτομο από τον χώρο της εργασίας σου, που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα είσαι αρκετά ικανός, αναγκαίος από τους άλλους και γεμταός αυτοπεποίθηση! Κάποια οικονομική εκκρεμότητα, σήμερα τελικά διεκπεραιώνεται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, μία υπέροχη ημέρα, μόλις έφτασε για σένα! Ναι, σήμερα θα διασκεδάσεις, θα είσαι περιζήτητος από το κοινωνικό σου περιβάλλον και δεν θα βαρεθείς ούτε λεπτό! Όλα τα φώτα και τα βλέμματα, θα είναι στραμμένα πάνω σου, γεγονός που θα σου προκαλέσει ικανοποίηση και ευχαρίστηση! Προσοχή μόνο! Μην επιτρέψεις στην αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, να γίνει ναρκισσισμός και έπαρση απέναντι στους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα καταφέρνεις να τραβάς την προσοχή και το θαυμασμό των άλλων, με αποτέλεσμα να χορταίνεις πληθώρα κατακτήσεων και πολύ φλερτ . Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος θα σου δείξει με κάθε τρόπο την αγάπη του και το πάθος σου για σένα! Περάστε όσο πιο τέλεια μαζί, ό,τι κι αν κάνετε τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρα, πρόσεχε πολύ την έλλειψη συγκέντρωσης, λόγω της ανάγκης σου για ανεμελιά! Οικονομικά, η τύχη θα σου φέρει έσοδα στα ξαφνικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα έχει μεγάλη σημασία για σένα έχει η ασφάλεια και η ζεστασιά του σπιτιού και έτσι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και κοινωνικές συναναστροφές! Μέσα στην οικογένεια ωστόσο, θα λάβεις ουσιαστική αγάπη! Επιπλέον και εσύ προσφέρεις περιποίηση και φροντίδα στην οικογένειά σου και το απολαμβάνεις, αφού τα ίδια λαμβάνεις και από εκείνους! Οικιακά θέματα λύνονται, μετά από συζητήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου δυσκολεύεται να σε πλησιάσει συναισθηματικά, κυρίως λόγω της κυκλοθυμίας σου, της τάσης σου να κρατάς κρυφές τις σκέψεις σου και να κλείνεσαι στον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι σήμερα αρκετά συναισθηματικός, ρομαντικός και ακαταμάχητα γλυκός και μάλιστα θα έχεις και μια μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, εκδηλώνεσαι δημιουργικά, προοδευτικά και πετυχαίνεις σκοπούς! Μην ξοδεύεις τόσα χρήματα αλόγιστα, γιατί θα προκύψουν κάποια έξοδα οικογενειακά!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact