ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για Τρίτη 29 Ιουνίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα διαθέτεις ένα οξυδερκές και γρήγορο μυαλό, που εντυπωσιάζει τον περίγυρο σου και τους κοινωνικούς σου κύκλος! Καταφέρνεις να αποδίδεις το ίδιο καλά, κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου! Είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να ανταλλάξεις πληροφορίες, να υλοποιήσεις τις ιδέες σου και να απολαύσεις ευχάριστες εναλλαγές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να τολμήσεις και να ξεκινήσεις την συζήτηση που θες να κάνεις, εδώ και καιρό με τον σύντροφο σου και να βρεθούν επιτέλους λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τον ερχομό καινούργιων πρόσωπων στη ζωή σου, φλερτ και μηνύματα! Μπορεί να… μιλάς πολύ αλλά σίγουρα γοητεύεις με τα λόγια σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, φρόντισε να προσαρμόζεται εύκολα με τις νέες συνθήκες που έρχονται στον χώρο εργασίας! Οικονομικά, ξοδεύεις μάλλον αλόγιστα και αρκετά επιπόλαια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, θα καταφέρεις σήμερα να νιώσεις επιτέλους, ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ξεχωρίζεις για τις ηθικές αξίες, την υπομονή σου και την ισχυρή πειθώ σου! Ναι, σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά από αυτά που θες, απλά εκφράζοντας τα δυναμικά και τίμια! Είσαι ευχαριστημένος με τα αποκτήματα σου και επιτέλους ανακτάς αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και κάπως κτητική διάθεση προς τον σύντροφό σου! Προσπάθησε να μην τον καταπιέζεις χωρίς λόγο, αλλά αντίθετα να απολαύσετε μαζί αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να καταφέρεις με ευκολία, σταθερότητα στα συναισθηματικά σου, αφού σταματάς σήμερα τα “παιχνίδια” του φλερτ και επικεντρώνεσαι σε μία και μόνο, αξιόλογη κατάκτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, αν θες να πετύχεις τους σκοπούς σου! Αντίθετα, στα οικονομικά σου πετυχαίνεις στόχους με ευκολία!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου σήμερα, απλά δεν γίνεται να περάσεις απαρατήρητος! Ξέρεις πολύ καλά πώς να προωθήσεις τον εαυτό σου και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου. Ξεχωρίζεις για την γοητεία σου, είσαι εντυπωσιακά επιβλητικός, όμως κάποιες φορές και εγωιστής, το μόνο χαρακτηριστικό που πρέπει να περιορίσεις τώρα! Όλοι σε θαυμάζουν για την γενναιοδωρία σου και την μεγαλοψυχία σου, γι’αυτό μην χαλάσεις αυτήν την εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου να είσαι μάλλον εγωκεντρικός και απαιτητικός! Αντίθετα, βγάλε όλη την ενέργεια και το πάθος σου σε αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν αρκετές μεταπτώσεις σήμερα, αφού μάλλον θα ενθουσιαστείς πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά στο τελικά θα διαπιστώσεις πως δεν είναι αυτό που περίμενες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, προσπάθησε να μην είσαι τόσο υπερβολικός και παρορμητικός, απέναντι σε συνεργάτες! Οικονομικά, κάνεις υπερβολικά πολλά έξοδα χωρίς λόγο!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact